Addig eljutottam, hogy a váltónál a kémlelő ablakon megkerestem a V alakú jelölést, és pont felfele állítottam. Ekkor a szelepfedél alatt a vezérműtengelyen a csík nem pont vizszintes irányba állít hanem kicsit az autó eleje felé állva. Az adagolónál a bevágás is egy teljes fokkal előrébb volt, mint a hengeren lévő jelölés.
A csörömpölő hangokat okozhatnak, vezérlés probléma,porlasztó gond és hengerfej probléma. Ezek az előforduló elsődleges problémái a kamrás dieseleknek. Nézesd meg hozzáértő szerelővel. Ezekből van a leg kevesebb.
Sziasztok. Most először írok ide,remélem tudtok segíteni. Jetta 1.6D Coupe 1985. Mentem fel hídra olyan 40km/h-val, majd hirtelen csörömpölő hang jött a motortérből. Nagyon hangosan. Félreálltam, és csak nagyon nehezen akart beindulni, és utána is folyamatos csörömpölő hang hallatszott. A fordulatszámmal arányosan változott a hang is. Olaj van benne, max 2.000Km-t ha ment vele. Vezérműszíj rendben. Kipufogó mögött minimális olaj fröccsenés indítás után. Előre is köszönöm a válaszokat.
Kedésem lenne a szakikhoz v5 golf 2003 városba haladva néha elöfordul hogy megtorpan a kocsi ugyan azon a gáznál 1-2 másodperc múlva vissza áll hiba kod nincs valamikor egy hétig nincs semmi máskor 3 percen beül is kétszer utána egyhonapig semmi.Követkető a hátsó futomübe a szientet kicserélésére kellene tanács aknába elvégezhető vagy kell csápos ,valaki az audi tt szinentjét ajálja,az jó-e?Válaszokat előre is köszönöm.
Mentem a kocsival minden oké volt, megálltam a közértnél vásárolni beültem vissza beindítottam a kocsit, és nem ment se az index se a fűtés nem indul, és nem megy az ablaktörlőm se....
Gondolom ez egy áramkörön lehet emiatt nem mennek ezek. Az elakadásjelző megy. A biztosítékokat mind átnéztük mind jó, az akkumulátor feletti biztosítékot is megnéztük az is jó...
Tehát, index-ablaktörlő-fűtés/ventillátor ezek egységesen nem mennek
VW Golf 1.6 8v -m van. Ha elindulok érdekes morgó hangot hallok, 2-már kevésbé, 3-ban is kicsit. A hang kicsit olyan mint mikor hátramenetbe kapcsolok és elindulok. Szerintetek mennyire nagy a baj? 152000-et futott a kocsi. Minden olaj és vezérlés most lett cserélve. A hang szerintem terhelés függő illetve ha kinyomom a kuplungot és gázt adok akkor nincs hangja. Lehet ez váltóhiba esetleg váltócsapágy. Köszi a válaszokat!
Pár napja próbáltam törölni a hátsó ablakot, de a kapcsoló megnyomására nem történt semmi. A motor jó, nem azzal lehet a gond. Amikor direktben kapta az áramot, a leállítás után nem az alsó végállásában állt le.
PufiFuxi Lehet, hogy kábelmegtörés az ok, de ezt hogy lenne célszerű megállapítani?
Golf 3 Variant hátsó ablaktörlő nem működik. Az ablaktörlő kapcsoló kar megnyomására csak spricceli a mosófolyadékot, de a törlőmotor nem működik. Lámpával megnéztem a törlő három pólusú csatlakozóját. (1.kapcsolótól, 2. test 3. gyújtás)
A lámpával néztem a 2. és 3. -hoz csatlakoztatva világít, ha a gyújtást ráadom, A 1. és 2. esetén gyújtás ráadva +ablaktörlő kapcs megnyomva , de semmi reakció. Összekötöttem az és 3.-as pólust és ráadtam a gyújtást, akkor elindult az ablaktörlő lapát. Tehát az ablaktörlő motor jó, csak nem jut el hozzá az áram. Megnéztem a biztosíték táblát, a bizosíték is jó. Az ablaktörlő kormánykapcsoló kb fél éve lett lecserélve.
Amúgy az ablaktörlő kapcsoló összes többi funkciója működik.
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy hol lehet a gond és milyen megoldással lehetne kiszűrni a hibaforrást?
Vw Golf variant mk5 tolatóradar(PDC) elektronika cseréjét szeretném. Hol van helyileg az autóban ez a modul? Nem találjuk sehol. Bal hátul, jobb hátul(gyári program szerint) nem találjuk sehol.
Sziasztok! Régóta olvasgatlak Titeket. Megfogalmazódott bennem egy kérdés. G3 TDI, a végéről az nagyon hangos? Volt New Beetle-m, ezért adtam el és pár ismerős is ezért fontolgatja az eladását.
Ha leveszed a sapkát a tartályról, az természetes,hogy kinyomja a fagyállót vagy fel forr. A tartály sapkát csak hideg motornál szabad levenni,melegen tiltva van és az is,hogy sapka nélkül járatva van egy autó,ez benne van a kezelési könyvében is. 100C-on egy Golf sem dolgozik,ott valamilyen probléma van pl.nem megfelelő a hőérzékelő fars jelet ad a műszerednek. Mikor bekapcsol a hűtő ventilátor 88-94C között attól függ milyen gomba van benne,ettől nem magasabb a víz hőfoka,tehát 100C felett nem lehet.