Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Szia,ha valakinek kellene Van egy eladóm,fiókban.Te mennyiért vetted?Minősége hibátlan,nem véletlen méltatták.(Poongi)Én nem használom,és már nem is tudom,eladó.
Le kell pattintani róla a gagyi narancssárga gerber uténérzéses szikravetőt aztán rendben van az. Esetleg bőrrel bevonatni valakivel. Akkor már igazán f@sza lenne.
Nekem pofára a Cold Steel American Lawmanra hajaz, bár az folder. De ettől eltekintve...
Rendeltem a Gearboxról egy HX OUTDOORS Survival Straight kést. Kereken négy hét után ma jött meg. Első ránézésre masszív kis kés, pv: 4mm , ph: 95mm ebből az él 85mm, teljes hossz: 215mm. Anyaga bevonatos D2 acél, a markolat fekete G10. A fogása minden fogásnemben megfelelő. bár a végén lévő kalapácstól nyélnehehéz. Kydex tok, szikravetővel, gyémántporos csíkkal.
Már régóta olvasom a topikot,viszont hozzászólni eddig tudás és tapasztalat híján nem volt merszem(hülyeséget meg direkt nem írok),de Herrlaci zsebkései nagyon tetszetősek ,függetlenül attól,hogy csak pár darabot csinált ,ezért az lenne a kérdésem,hogy privátba fel lehetne-e vele venni a kapcsolatott,mert szeretnék vele készítettni egy zsebkés.
Ó:) Rendben. A pengéd már kész amúgy csak arra a fránya nyélanyagra várok. remélem az is megérkezik nemsokára. Van is egy remek ötletem ám,hogy lehet megvalósítani úgy,hogy nagyon ütős legyen.
A penge 9 centi hosszú az egész kés kinyitva pont 20. A legszélesebb része 23mm ,3mm vastag a penge.Konvex ,CPM 10V ből 60 HRC ,kb,lehet 1 el több vagy kevesebb is .A nyél stabilizált csomoros nyár türkiz.A többi látható.Nem tudom ez milyen caklinak felel meg amúgy.