ex SW 600 tulaj vagyok. 2002es gépet hajtottam évekig, de eladtam 2 éve. Hiányzik, és újra tervezem hogy beszerezzek egyet a VFR-em mellé.
Most egy 2007es ABS-es modellel szemezgetek.
Van valami eltérés a két motor közt, mármint 2002 és 2007 évjáratok közt? Semmit sem találok a facelfittel kapcsolatban.
Ami feltűnt hogy ez már a 400as kesztyűtartó fedeleivel van szerelve.
Esetleg fogyasztással kapcsolatban nem történt finomítás? A régi városban rövid utakon elég torkos volt nekem, 9km távokra használtam , ott bevert 7-8 litert mikor nem volt már túl meleg pl novemberben. Az azért annyira nem tetszett.
Emiatt 400ast is nézegettem, de ha esetleg javult a 600as a facelift után, akkor jöhetne újra az.
Bár sok helyen írják hogy a 400as is hasonlóan megy, csak a vége kevesebb 10-el.
Nazdar bracho, aj ja som cudzinec z SK na tomto fore a je tu naozaj mnozstvo uzitocnych informacii. Chcel som ta len pozdravit a vzhladom na uctu k ostatnym clenom budem komunikovat uz len v madarskom jazyku. Bocsanatot kerek a tobbiektol, csak koszonteni akartam a cseh testvert. :-)
Gábor vagyok Taksonyból.2017 októberében vettem egy 400-as Silver winget.Most kezdtem Stefano Bonacasa videói alapján karbantartást elvégezni.Igazából elég jól haladok.Nem egy ördöngösség de nem akarom elkiabálni