Keresés

Részletes keresés

nagypapi51 Creative Commons License 2018.01.27 0 0 44040

Nyersen Budaörsön (anno a Corában is jó volt a garnéla/rák kínálat) ezt spec. az Auchanban vettem.

Fagyasztott előfőzött 16/20 farkak.

Előzmény: Boszorka (44038)
ketyo61 Creative Commons License 2018.01.27 0 0 44039

A Tescoban van fagyasztott a net szerint.

Előzmény: Boszorka (44038)
Boszorka Creative Commons License 2018.01.26 0 0 44038

Hol árulnak tigrisrákot?

Az egyetlen dolog ami hiányzik itt a rák grillezve, szerencsére másban nincs hiányom. Ha nagyon bánatos leszek, elmegyünk steaket enni.

Előzmény: nagypapi51 (44028)
Boszorka Creative Commons License 2018.01.26 0 0 44037

Hát nem irigyellek, de biztos jó lesz. Ti még jól bírjátok a gyűrődést, fiatalok vagytok.

Előzmény: szkati (44033)
ketyo61 Creative Commons License 2018.01.26 0 0 44036

Klassz ajandek!  :-) Gyere haza tele elmennyel, es vigyazz a halakkal! :-D

Előzmény: szkati (44035)
szkati Creative Commons License 2018.01.26 0 0 44035

Ja. immáron ötödszörre. Ez most a fiunk karácsonyi ajándéka, mert mi már tényleg úgy gondoltunk, hogy nem megyünk többet. Valószínűleg így akar minket fiatalabban tartani, de hát ez is csak ideig-óráig megy:))

Előzmény: ketyo61 (44034)
ketyo61 Creative Commons License 2018.01.26 0 0 44034

Thailand? Jo lesz nektek! :-)

Előzmény: szkati (44033)
szkati Creative Commons License 2018.01.26 0 0 44033

Február 1-én indulunk, 2-án ott is vagyunk.( azért még túl kell élni az utat). Utána jön a Hawai, ami mindenféle kaja, miszerint tom kagai, pad thai, rákok, halak, pak csojok, mangók ananászok és görögdinnyék fomájábvan rontanak majd meg minket. Állunk elébe:))

Előzmény: ketyo61 (44032)
ketyo61 Creative Commons License 2018.01.26 0 0 44032

A faloval mikorra ertek hova? :-D

Előzmény: szkati (44031)
szkati Creative Commons License 2018.01.26 0 0 44031

Mármint igazi tigrisrák???? Baromira megütne a guta az irígységtől, ha csütörtökön nem utaznánk el tigris- és egyéb- ráknézőbe és falóba:))

Előzmény: nagypapi51 (44028)
Törölt nick Creative Commons License 2018.01.26 0 0 44030

Holnap sólet (csülökkel). Bab és gersli beáztatva. Reggel hatkor odateszem, délre kész.

ketyo61 Creative Commons License 2018.01.26 0 0 44029

Hogy pacolod a rakot? Nalam is ul nehany a fagyasztoban. :-)

Előzmény: nagypapi51 (44028)
nagypapi51 Creative Commons License 2018.01.26 0 0 44028

Írta, nyilván brokkolit... :)

Nálunk roston sült vargánya szeletek, pácolt-grillezett tigrisrák, sült krumpli, koktélmártás.

Vasárnap jön a 'válogatós gyerek', cheddaros rakott csirkemell, szívsaláta.

Előzmény: szkati (44026)
szkati Creative Commons License 2018.01.26 0 0 44027

Örülünk a jó egészségednek! Más?

Előzmény: Városliget Fényőre (44022)
szkati Creative Commons License 2018.01.26 0 0 44026

Már ne haragudj, de kinek? Nekem pl. biztosan nem. Orvosilag megengedett. Talán lehetne bővebben, na meg mondjuk azt is, hogy mit főzöl holnap????

Előzmény: Városliget Fényőre (44025)
Városliget Fényőre Creative Commons License 2018.01.26 -1 0 44025

Üdv. Brokkoli: sí! (bableves orvosilag tilos).

Előzmény: szkati (44001)
Boszorka Creative Commons License 2018.01.26 0 0 44024

A legbiztosabb hús hússal enni, az nem okoz semmi kellemetlenséget.:-)

Előzmény: Városliget Fényőre (44022)
Boszorka Creative Commons License 2018.01.26 0 0 44023

Marhahús amit sütni kell, csakis akkor jó, ha már lógott egy darabig a hűtő kamrában. Amit főzni kell az más.

Előzmény: Törölt nick (44021)
Városliget Fényőre Creative Commons License 2018.01.26 -1 0 44022

Üdv. Mindenevő vagyok. Az egyetlen étel, amit kora gyekekkorom óta kórusban utálok (óvodai kórus: "Kelképoszta, fu-fuj-fuj!") az a kelkáposzta. A karfiolt felnöttkoromban már szeretném, de nem tudom megenni, mert kóros puffadást kapoj tőle (akár a babtól: tilos). A legérdekesebb, hogy viszont a Brokkolitól semmi puffadás, semmi baj: eszem-falom, ha van. üdv.

Előzmény: nagypapi51 (44013)
Törölt nick Creative Commons License 2018.01.26 0 0 44021

...a húsnak egyáltalán nem árt, ha áll egy ideig a vágás/bontás után. A marhahús esetében vannak olyan ínyencek, akik kimondottan a dögre utaznak. Legyen egy kis szaga, de még ne okozzon ételmérgezést.

Előzmény: Boszorka (44015)
nagypapi51 Creative Commons License 2018.01.26 0 0 44020

...kitaláltam egy unortodox tartárt...

Főzöd?

 

Előzmény: Tu Sok (44019)
Tu Sok Creative Commons License 2018.01.26 0 0 44019

Régi terv a sonkával töltött rántott sajt, közben kitaláltam egy unortodox tartárt hozzá..

Beszámolok majd.

Boszorka Creative Commons License 2018.01.25 0 0 44018

Gondolom ritkán a hűségeseknek.:-)

Előzmény: szkati (44017)
szkati Creative Commons License 2018.01.25 0 0 44017

Miért? Van olyan hely, ahol ezt ingyen osztogatják?:))

Előzmény: Boszorka (44015)
szkati Creative Commons License 2018.01.25 0 0 44016

Igazad van, mert rossz kifejezést használtam és nem a vágásra, hanem a bontásra gondoltam.

Előzmény: öreg_néne_b (44014)
Boszorka Creative Commons License 2018.01.25 0 0 44015

Nem tudom hány órás volt a vágás, de nagyon gusztán nézett ki, még nem volt feldarabolva, mikor fel lett ajálnva. Én persze úgy gondoltam, hogy fizetek érte.

Előzmény: szkati (44011)
öreg_néne_b Creative Commons License 2018.01.25 0 0 44014

a vágás nem régebbi 1-2 óránál 
Ezért még akár a Nagycsarnokig is elmegyek

Felesleges, ilyesmit nem kapsz a csarnokban. Ha motoros futár vinné a vágóhídról a csarnokba, akkor sem lenne ott az áru 1-2 órával a vágás után...

Előzmény: szkati (44011)
nagypapi51 Creative Commons License 2018.01.25 0 0 44013

Kelkáposzta főzelék, paprikás szűzérmék.

 

Caipi Creative Commons License 2018.01.25 0 0 44012

Köszönöm. :) 

Előzmény: szkati (44010)
szkati Creative Commons License 2018.01.25 0 0 44011

Hát kérem szépen azért csont és csont között nagy különbség van. A friss, húsos marhacsont pirosas, a vágás nem régebbi 1-2 óránál, tele van hússal, és igencsak finom erőleves készül belőle. Igen. Ezért még akár a Nagycsarnokig is elmegyek:))

Előzmény: Boszorka (44008)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!