Ja. immáron ötödszörre. Ez most a fiunk karácsonyi ajándéka, mert mi már tényleg úgy gondoltunk, hogy nem megyünk többet. Valószínűleg így akar minket fiatalabban tartani, de hát ez is csak ideig-óráig megy:))
Február 1-én indulunk, 2-án ott is vagyunk.( azért még túl kell élni az utat). Utána jön a Hawai, ami mindenféle kaja, miszerint tom kagai, pad thai, rákok, halak, pak csojok, mangók ananászok és görögdinnyék fomájábvan rontanak majd meg minket. Állunk elébe:))
Üdv. Mindenevő vagyok. Az egyetlen étel, amit kora gyekekkorom óta kórusban utálok (óvodai kórus: "Kelképoszta, fu-fuj-fuj!") az a kelkáposzta. A karfiolt felnöttkoromban már szeretném, de nem tudom megenni, mert kóros puffadást kapoj tőle (akár a babtól: tilos). A legérdekesebb, hogy viszont a Brokkolitól semmi puffadás, semmi baj: eszem-falom, ha van. üdv.
...a húsnak egyáltalán nem árt, ha áll egy ideig a vágás/bontás után. A marhahús esetében vannak olyan ínyencek, akik kimondottan a dögre utaznak. Legyen egy kis szaga, de még ne okozzon ételmérgezést.
Nem tudom hány órás volt a vágás, de nagyon gusztán nézett ki, még nem volt feldarabolva, mikor fel lett ajálnva. Én persze úgy gondoltam, hogy fizetek érte.
Hát kérem szépen azért csont és csont között nagy különbség van. A friss, húsos marhacsont pirosas, a vágás nem régebbi 1-2 óránál, tele van hússal, és igencsak finom erőleves készül belőle. Igen. Ezért még akár a Nagycsarnokig is elmegyek:))