Olyan kérdéssel fordulok most hozzátok ,hogy nemsokára én is Kia ceed combi tulaj leszek . Viszont a kérdés az ,hogy a kocsin Alu felni van nyári gumival . Kell venni mindent felni,téligumi és szenzor. Valaki esetleg valamelyikben tud segíteni ? Használt felni és hozzá megfelelő szenzornak örülnék ami nem horror de használható ,gumit vennék újat. Köszönöm.
Sziasztok! Tudja valaki, hogy az 1.6 crdi 136 lóerős motornál, az euro 6-os változat adblue-val van ellátva? Mert, ha igen, akkor érdemesebb még euro 5-ös motorral venni? Köszi a válaszokat!
Sok mindentől függ a fogyasztás amúgy.. milyen gumi, milyen szűrők, mennyi klíma, mennyire 'dinamikus'.. olyan nincs mint a gyári adat az tuti, a többi meg soktényezős.. majd meglátod mennyinél villan a tankolásjelződ :)
Köszönöm a választ. Hát én jobban országúton fogom használni kevés város. Átlag sebességgel dinamikusan . Akkor ezek szerint akkor nálam remélem 6.5 meg áll majd . Már várom ,hogy meglegyen .
6,5 és 7,5 között, attól függ hogy mennyit használjuk városban. Én amúgy közúton nem is megyek vele 20km-nél többet, csak város vagy pálya. Így adta ki a sors az úticélokat egyelőre.
Népíteletet a totalcaron olvasd el ott elég sok mindent leírnak van vagy 200 vélemény. Az első szériában a 2007-2008-as modelleknél a rádióval voltak gondok és általában a stab pálcával ez igaz a későbbiekre is. Komoly típushibái nincsenek. Skoda milyen amit néztél fábia, oktávia? Mert az oktávia az egy nagyobb autó amúgy a 2010-11 környéki és korábbi tsi ket sokan ekézik, azok már valamivel jobbak de a rövid távú használat nem kedvez nekik. A fábiával szerintem nem összehasonlítható, mert az egy kisebb autó rövidebb tengelytávval.
A ceed 2012 környékiek még garisok azok már a 1gen facelift utáni verziói egy kicsit ott is javítottak a desingon is.
Amúgy használattól függően érdemes választani ezt már sokszor leírták sokan
Autópálya hosszú utak dízel 1.6, esetleg 1.4 ha a fogyasztás az elsődleges
Rövid út vagy pesti használat 1.4 benzin
Vegyes használat hosszabb utak több országút ha kell a kraft 1.6 benzin
Sikerült letörnünk a 2015-ös Cee'd bal tükrét. A ki-be mozgató motor csőtengelye tört el. Sajnos a ragasztás nem hozott kielégítő eredményt, így most keresek bal oldalra való mozgatómotort. Sajnos a bontósok eddig csak a fejüket vakarták...
Valaki tudna segíteni, mielőtt a márkaszervízhez fordulok?
A Ceed nehezebb vagy 150 kilóval, meg egész máshogy írják manapság a dízel motorprogramokat, a PD a hülyegyerekek kedvence volt, olyan jó kis hátbarugós parasztdízel.
Van egy 4-es PD-s Golfom, 320ezerrel, és első lendkerék van benne. 116Le, de vigyázva van rá, inkább alacsonyabb fokozatban, de mindig 1500 fordulat felett üzemel.
Saját vélemény de én nem vennék kicsi turbó benzinessel ekkora kocsit. Nagyon ki van feszítve az a kis motor. Inkább egy 1.6 GDI, nekem az van és hasít. Aki nyomatékot akar az vegyen CRDI-t, persze az nem melóba járni kell városon belül. Félelmek mindog vannak, de a Kiában nem fogsz csalódni. Persze ki lehet fogni jó használt Skoda Octavia-t is akár a skandallum PDTDI motorral, a főnököm is használtan vett egy ilyet 170ezerrel, a kettőstömegüje halt le elsőre de az is kibírta 310ezerig. Csodás jövendölések nincsenek, aki használtat vesz az előtte vigye el márkaszervízbe előélet ellenőrzésre és jövőbeli javítási szükségletek felmérésére.
Sziasztok. Én most barátkozom a gondolattal hogy egy Kiat vásároljak. sajnos használtan és kb 2008-2013 körüli évjáratút. segítséget szeretnék kérni, hogy mi a tapasztalat mi a vélemény az autókról
Látom a beirást nem csak engem foglalkoztat a dolog. én is skodát néztem de a 1.0ás TSI motorka nem győzött meg.
Én nem feliciát szeretnék lecserélni ...- nálam a 18 éves felicia megmarad de mellé egy ilyen autót szeretnék mig a másik dolgozós marad.