Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Néha feltámad és végigver a témán,de kell lenni egy ilyennek is...Szegény SZ Gnek most biztos nem fog ízleni a vacsora. Én meg azt sem tudom mi váltotta ki ezt a baszogatósdi hangulatot?Vagy hogy Herr hol van,még mindíg kedresi a szűz lányt?(lehet a Dunának ment)
Csak adalékként hozzátenném, hogy pl. Kocsis Ferenc certifikátjaiban is nyél szerepel.
Amúgy meg teljesen mindegy, érti mindenki akkor is, ha nyelet ír az ember és akkor is, ha markolatot. Ennyi erővel azon is elkezdhetnénk elmélkedni, hogy amit a falba verünk, az szög, vagy szeg? Meg hogy meddig tart a felvágott, és hol kezdődik a szalámi? Meg hogy a paradicsom, az zöldség-e vagy gyümölcs? ......
ha egy társaságban azt mondja az ember hogy elmegyek hugyozni akkor egyből bunkó tajparaszt, de amiben tárlódik az anyag annak a hivatalos megnevezése húgyhólyag.....
bár ez nem késes markolatos példa de teli vagyunk ilyen anomáliákka
ilyeneket találni
"nyél" szinonimái:markolat, szár, fogantyú
"markolat" szinonimái:szár, nyél, fogantyú
a lexikon szerint a nyél a szerszámok tartója, ásó kasza kés stb ellenben a kardnak már markolata van, bár az nem is szerszám........
szóval lehet a szerszám-nem szerszám körül kell keresni az igazságot ;)
Nyélburkolat? Nyélhéj?Megfoghatóság? szerintem kár ezen sokat gondolkodni,mert ha azt írná valaki hogy ,,nyélhéja" arról sem a ragadozó madár jutna eszünkbe.
A vasoxid az magyarul rozsda, ami neked kell, az a vasIII-klorid. De valóban, az sem feketít be mindent, 154CM-et középszürkére marta, de N678 pl. nem színeződött el tőle egyáltalán.
Igen ,erre próbáltam reflektálni.A gallytörőm repedt meg véletlenül aztán a hegesztésnél igen kellett tisztítani csiszolni,amíg olyan lett amilyen.Szóval járható út,de az edzést utána felül kell bírálni.
Gondolom melegíteni kellene,de ezt ebben az esetben?Fekete biztos nem lesz,de színesedik.Nem próbáltam a hidegen barnítót rozsdamentesen,de mitől oxidálna ugye?