Amúgy szerintem a benzines jó választás,a dieselekkel a sok kilométer után húzosabb a szervíz. Ennél a motornál a trafók amik kimehetnek,esetleg gyertya.Olajcsere fontos,szűrők stb.általános dolgok..
Szia. Nekem van egy ilyen autóm,amit keresel.(M paket,M54-es motorkód,fullos bőr belső,kézi váltós)
Ha gondolod nézd meg élőben,remélem pontosan fogod látni,mi az amit keresel. Ha pedig tetszik gondolkodom az eladásán( kihasználatlanság miatt). Köszönöm,h elolvastad a bejegyzésemet.
Épp szeretnék venni egy szép E60-ast. Szeretném kikérni a véleményeteket, tapasztalataitokat ezzel a kocsival kapcsolatban. Mivel elgondolkozzoban vagyok ezzel kapcsán hogy milyennel járnék is jól.
Tehát egy E60 530i manuálist szeretnék venni. Mivel nagyon tettszik ez a model főleg M-es optikával.
Úgy hallottam hogy az M54-es motorkoduak a legjobbak. Amiket tudomásom szerint 2005/2-ig gyártottak. Az ujabbak már N53-mas motorkoduak. Érdemesebb akkor csak az M-es motorkodban gondolkodni?
A becsületes nepper szerint is az M-es motorkodu szinte kinyirhatattlan meg hihetettlen jó is. Így gondolom érdemes ezt választani!?
Mire érdemes oda figyelni ha egy ilyet akkarok vásárolni?
Sokan ilyesgetek is már ezzel hogy majd beszarik ez az oszt majd csak a pénzt viszi...
Egyébként németországbol akkarom megvenni.
Válaszokat, segítségeket előre is köszönöm szépen! :)
Ismer valaki megbízható, jó szakértelemmel rendelkező, tisztességes munkát végző autóvillamosságist Sárvár, Szombathely, Zalaegerszeg, Sopron környékén?
Boldog új évet mindenkinek. E61 535d hez keresek hátsó dobot. Ha van valakinek, vagy tud ilyesmirő megírhatná. Köszi. Nagynavim még mindíg eladó.......
Sziasztok. Nem indul el a kályhám valamiért. Világit a piros ventillátor de nem indul.Az akksim már nem tökéletes állítólag (szervíznél szóltak) lehet hogy azért? Most vettem a kocsit. Valakinek volt már ilyen gondja? Köszi a segítséget.
Szia. Meggondoltad azt a tetőtartót? Eléggé vas karmoknak tűnik a képen. Nekem is ua. van de én nem tenném fel.Inkább kérd kölcsön APóSOD kocsiját 😂😂😂. Nekem is magyarosítani kellene.Megírod ha...
Az ülés alatt nézd meg benne van-e az ülés modul. Ezen felül középkonzol gombsort is ki kell cserélni mivel a tiédbe nem volt ülésfűtés. A bekötés kb fél nap nekem Szabó Dani csinálta Biatorbágyon kb 30e munkadíj.