Keresem Nailini Singh Egy világ két faj.... című könyvei közül Az obszidián szíve című könyv rajongói fordítását, illetve az az után következőket, ha esetleg meg van valakinek azt nagyon nagyon értékelném. Illetve keresem az Angyali vadász sorozat 7 és + részeit.
Keresem Gena Schowalter Alvilág Urai köteteinek Gideon utáni részeit.
Nalini Shing Egy világ két faj állandó küzdelem 12.kötetét és az angyali vadász sorozatának 9. kötetét keresem rajongói forditásban, ha valaki elküldené nekem azt nagyon megköszöném. :)
Keresem Gena Showalter Az Alvilág Urai c. Sorozatából Torin és Paris könyvét Darkest Seducton / Touch.Rajongói fordítás is tökéletes. Mail;barby181@windowslive.com
Cserébe nekem is sok könyvem van kérésre listát is küldök.
Nalini Singh-től keresem az Egy világ-két faj-állandó küzdelem 8. kötetének rajongói fordítását. Ha megvan a bataiedit@gmail.com e-mail címre szeretném kérni. Előre is köszi. :)
Sziasztok! Keresem magyarul a következő könyveket:
Nalini Singh: Egy világ két faj sorozatából az 5. és a sorozat továbbirészeit,
Nalini Singh: Angyali vadász sorozatából a 6. és a sorozat továbbirészeit,
C.C. Hunter: Alkonyvölgytábor 2.
Sarah J. Maas: Üvegtrón 4-5-6. része
A.O.Esther: Összetört glóriák 5. és továbbikönyveit, mert a 4. kötetig megvettem, de megjelenéskor anno úgy elkapkodták, hogy nem volt lehetőségem még utánrendeléssel sem megszerezni és el akarom olvasni őket.
Már régóta keresem Nalini SinghBonds of Justice (Psy-Changeling) 8. részének magyar fordítását, valamit a 11, 12, 13. részeket is. Ha valaki el tudná küldeni az nagyon jó lenne. A többi rész meg van. ha esetleg valakit érdekel.
Sziasztok! Keresem Gena Showaltertől Az alvilág uraiból 6,7,8,9 részeket és sherrilyn Kenyontól a 6-dik résztöl a többit.Előre is köszönöm. E-mail cimem : szidoniajuga @gmail.com
Nalini Singh könyveket keresek. Az Angyali vadász című sorozatból a 9 a másik sorozatából pedig a 11-ik résztől. Természetesen magyarul. Ha valakinek birtokában van rajongói fordítás, el tudná küldeni nekem a: srituka@gmail.com e-mail címre? Előre is köszönöm.