Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Szakmai társak és rajtuk keresztül kiegészítők keresése lehetséges. Kérjük, tartózkodjatok ebben a topicban a kettős felhasználású eszközök átadásának nyilvános közlésétől. Köszönjük!
Köszönöm az ajánlatot, de úgy néz ki el is kelt a portékám.
Egyébként nincs hegesztve a belseje, régi hatástalanítással rendelkezik. Magyar (FÉG) és számazonos is. Én is láttam a Vaterán hirdetett fegyvert 160-ért, meg a kopottas AK47-et is 150-ért, de nekem nincs sok időm ezzel foglalkozni. Nem sürgős eladni, de ha ezen a hétvégén nem kel el, legközelebb 4-6 hét múlva lenne alkalmam ezzel foglalkozni.
Ha esetleg nem menne el, engem is érdekelne ezen az áron. Így szuronnyal, mindennel együtt elfoagdható az ára, főleg ha számazonos. A hatástalanításról írnál részleteket? Gondolom ebben az árban már hegesztett a belseje. Nekem az lényeg hogy magyar (FÉG) gyártmány legyen. Nemrég adtak el a Vaterán egy AK-t ami még régi hatástalanítás volt, 160-ért. Az is nagyon szép volt.
Ha aktuális, írj a wakker@freemail.hu-ra és megbeszéljük a részleteket.
Keresek AK63 előagy alsó és felső részt (utóbbit dugattyú vezetővel együtt), valamint AK63 kompenzátort Budapesten, Pest-Fejér-Veszprém megyében (személyes átvétellel).
Belga Lefaucheux mod.1878. revolver Kaliber 12 mm. Liége-i próbajellel a dobon,továbbá a készítő manufaktúra vésetével. Eredeti markolattal, egy pici csavart leszámítva a sátorvas hátulján mindene eredeti.Nem ásott példány,kis idő ráfordítással gyönyörü gyűjteményi darab válhat belőle. Olvasható sorozatszáma van-kutatás alapján eredeti. Diszkréten hatástalanított,mindössze a csőfar van beöntve,nincs szétfurkálva, a dobfuratok is eredetiek.Oktogonális huzagolt cső. A fotókon kopottabbnak tűnik a valóságnál. Ára 50 000.- Ft
"silusius" puskája W. Collath által épített alsókulcsos rendszerű. Az alsó kulcs nem a töltést végzi, hanem oldalra kifordítva oldja a cső rögzítését, így azt le lehet billenteni. A csőfar tetején lévő "lyukak" valóban LEFAUCHEUX "szöges" lőszerre utalnak!
DREYSE...hmhm, a gyútű nem lőszerbe van építve, hanem a tulajdonképpeni tolózáras ütőszeg előfutára.
Eladóvá vált gyűjteményemből a képeken szereplő ex vadászfegyver, mely remekül mutat a szobában a falon, vagy egy vitirnben. hatástalanítás módja; Cső dugózva, mellső agy alatt felhasítva, ütőszeg helye behegesztve. felhúzható/törhető, elcsettinthető Fegyverszakértői tanusítvány a hatástaanításról megvan! Engedély nélkül otthon tartható!posta /Futár megoldható!
Ára; 60.000Ft! Érdeklődni lehet; 06-hetven/31-59-231gy-es telefon számon!
Bármi infót szívesen fogadnék a puska korát típusát illetőleg....bocs a sok képeért, gondoltam így könnyebb lesz felismerni. Érdemes lenne restauráltatni?