Ugyanott áll a telepen (kintről is látszik, a sorompós bejárattól nem messze), látszólag nem kezdték el szétbontani, de javítani sem, habár a motorteret nem látni a kerítéstől.
PIG-474 a KVK-702-es Autosan helyén van, 473 vagy 475 közül valamelyik (ugyanis pénteken szembe jött, és a sötétben nem láttam pontosan az utolsó számjegyet) a KGC-088-as Credo EC12 helyén, a másik kettőt egyelőre még nem tudom.
Na, hát ez nem pont úgy sült el, mint terveztem. :D A 4-5 helyszínből Nyíregyen lett 1, mert amint el akartam mozdulni, megjelent egy újabb NWX. Így hát a LEGO-t kilőni nem sikerült, de legalább a megyeszékhelyről már talán mindenről van képem. Mátészalkán aztán két széjjelfagyott kézfejért cserébe meglett 3 Volvo és mint kiderült, itt is van műszakváltás (HOYA), a Fodor Tours jóvoltából. Ezt az infót mondjuk pár héttel ezelőtt se lett volna rossz megtudni. :D Legközelebb Nyírbátort lesz ideje újból sorra venni, az ottani műszakváltások (Diehl, Coloplast, Rosenberger) kocsijai egzotikusabbnál egzotikusabb szirszarok, az egyik kedvenc témám.