A topic célja a BMW motorkerékpárok tulajainak és azoknak a szimpatizánsokanak az összefogása, akik szeretik ezt a motormárkát.
Szinte hihetetlen, hogy nincs ilyen Topic még!
Szerintem ez mindenképp jó tulajdonság egy gépnél, hogyha valami miatt fékezni-lassítani kell akkor nincs szükség visszapakolásokra, és nem dadogni kezd hanem egyszerűen csak kigyorsítunk és kész! A GS ebben már sokkal jobb mint a fazerem volt, de sok nagy köbcentis 1hengerest próbáltam, (F650, XT660, KTM 640, stb.) azok szerintem a legrosszabbak ebből a szempontból, egy kis gáz visszaengedés és elbambulás után mindig vissza kellett váltani akár 2 fokozatot is, különben csak a vég nélküli láncszaggatásos erőlködés megy hosszasan. Akárki akármit mond én biztos vagyok benne, hogy neked való lesz a GT, és meg is értem, hogy olyat akarsz a céljaidhoz! Ez ha 6-dikban használható 30-300-ig akkor már közel automata váltós motor! :)
Lbx: Igazad van, nem egy nagy dolog, és hosszútávon biztosan nem árt, ha nem jut be semmi oda ahova nem szabad neki.. Én terepezés után szoktam észrevenni, hogy bizony nálam sem árt ha sűrűbben van cserélve mint az előírás.. :)
Én nagyjából minden szezont új levegőszűrővel kezdtem - BMW, Mahle, Mann...
Ugyan nem futottam meg az előírt csereintervallumot (ha jól tudom, 20e-ként lenne esedékes), de már rendszerint bőven meglátszott rajta a retek, másrészt pedig 4000 Ft belefért az olajcsere mellett...
Azért mindenképp javasolnám, hogy vétel előtt egy állapotfelmérésre szánj pénzt/lehetőleg megfelelően komputerizált szervizben/, mert ez /legalább is számomra/ űrtechnika
Miből? Csak ironizáltál?! Nem tudtam eldönteni, melohelyen nem jönnek be a képek..
Amugy a Yamahámban mindig ilyen Hiflo volt, nem volt por alatta sosem.. A GS-ben meg nem mintha mentegetőzni akarnék de még nem cseréltem, Veres Pisti rakott bele asszem legutobb Mahle-t vagy milyet, nem tudom gyari-e vagy sem. Egyébként ha már feljött a téma: ki mennyi idönként/km után cseréli a szűrőt?
Ezen a szűrő-mizérián mindig csodálkozom, mert az olajcserén nem spórolnak, félidőben (sokszor feleslegesen) cserélik a húzós áron megvásárolt olajat, de a szűrőből beledobják a kommersz cuccot, mert az jó áron van...