Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

nelli94 Creative Commons License 2018.07.16 0 0 62

Sziasztok!

Budapesti megbízható VW autószerelőt keresnék, aki kijönne a nem induló Polo-mat megnézni, relatív sürgősen. Tudtok ilyet ajánlani esetleg? 

 

Köszönöm,

Nelli

Zoltánworks Creative Commons License 2018.07.08 0 0 61

Ha Ford autó és Budapest körüli és alkatrész csere is szükséges akkor őket tudom javasolni:

 

 

http://www.orbottyan.hu/szolgaltatasok/cegprofil/drt_car_kft.

gsis Creative Commons License 2018.04.19 0 0 60

 A Jazz fórumon keresd Wastegate fórumtársat. Ő speciálisan Hondákkal foglalkozik Budapest székhellyel!

Előzmény: Hagyesz (59)
Hagyesz Creative Commons License 2018.04.19 0 0 59

Sziasztok ! Honda CR-V hez keresek hozzáértő szerelőt.Ha valaki tud kérem ossza meg velem. Lassan már az egész motor ki lesz cserélve még se boldogulnak vele elmegy az alapjárat .

Köszönöm 

exbazs Creative Commons License 2018.01.24 0 0 58

Dízel Skoda Octaviámnak sajnos szüksége van egy turbófeltöltő cserére. Nagyon boldog vagyok emiatt. Tudtok ajánlani Nekem valami megbízható helyet?

tamara77 Creative Commons License 2018.01.18 0 0 57

Sziasztok! Honda FR-V-hez autóvillamossághoz értő megbízható szerelőt keresünk Budapesten. Köszi, ha valaki tud ajánlani.

USanyi80 Creative Commons License 2018.01.13 0 0 56

Üdv! Tudna valaki ajánlani debreceni vagy környékbeli szerelőt aki ért a toyotákhoz? 2.4 benzines previáról lenne szó, szelephézag állítás.

Kreutz Creative Commons License 2018.01.10 0 0 55

Sziasztok!
Megbízható szerelőt keresek a A 160-as Mercimhez ami sajnos letérdelt egy csomó diagnosztikai problémával. Olyan kellene akinek van típus ismerete és persze ért a diagnosztikához.
Köszi!

 

Kis.Krisztian85 Creative Commons License 2018.01.03 0 0 54

Sziasztok!

 

Tudnatok ajanlani egy szerelot aki be tudja tenni a VW Golf MK6 GTI be a bi-xenon fenyszorokat illetve a hozza tartozo dolgokat osze koti.

Errol lenne szo: http://www.vwgolf.net.au/showthread.php?14428-DIY-OEM-Bixenon-Headlights-CECM-Upgrade-and-AFS

 

Minden megvan hozza.

 

Koszonom

 

Krisztian

Törölt nick Creative Commons License 2018.01.02 0 0 53
Előzmény: goldlife (52)
goldlife Creative Commons License 2018.01.01 0 0 52

Szia.koszi a valaszt. Egy szerelővel egyutt neztek meg. Es o mondta a 8at.nem tudom a pontos értéket csak hogy 8. Hat orulok hogy Ennyi a hozzáértő ember. Apum csak az utasításait követte hogy állítsa be. Mert szabin volt es csak kodot olvasott ki nekunk meg megneztek a motorteret. Remek.
Bar szerintem az nem normalis hogy egy gyertya be van téve szépen es meg sem nyekken, a többit meg kézzel ki lehet csavarni? Amit allitolag kézzel nem szabadna tudni kiszedni? Csak kérdezem.tenyleg nem ertek hozza. Viszont miutan meg lett huzva a gyertya azota szebb a kocsi hangja meg jobban is ment

Előzmény: Törölt nick (51)
Törölt nick Creative Commons License 2017.12.30 0 0 51

Üdv!

Szerelőt nem ajánlok de néhány észrevétel mielőtt nagyon bemész az erdőbe.

Nissan Qashqai 2008 év valószínűleg 2.0 motor. Az ajánlott NGK és a Denso gyertyáknak is 1,1 mm az előírt gyertyahézaga. Tehát valószínűleg nem volt nagy a gyertyahézag.

Nagy valószínűséggel az iridium gyertyák hegyes középelektródája miatt gondolta apud hogy nagyon kopott a gyertya. Ha esetleg szűkebbre vette a hézagokat az okozhat "égéskimaradás" hibakódot.

Szerintem vidd el a megszokott szerelőhöz és pontosan mondjátok el hogy mit "javítottatok" az autón.

Ha valóban a gyújtás környékén van hiba azt fel kell hogy ismerje.

Előzmény: goldlife (50)
goldlife Creative Commons License 2017.12.30 0 0 50

sziasztok.

megbizhato nissan qashqai szerelot keresek. eleg surgos lenne.

 

sztorim a kovetkezo:

augusztusban vettunk egy nissant, 2008-as evjaratu 170.000 km. egybol elvittuk nissan szakszervizbe, ahol otthagytunk olajcsere, szurucsere, gyertyacsere, klimajavitsra stb stb mert hat mar sok km volt a kocsiban. 160.000-ft-t. majd elajultunk az osszegtol, de hat gondoltuk biztos kezekben lett atnezve, szervizelve.

most apum szetszedte a kocsit, es a gyertyakat kezzel ki tudta csavarni, es a hezag is nagy volt!!! magyarazta, hogy 8-as a sztenderd, na itt 1 vagy nagyobb volt a hezag....szerinte ki sem csereltek a gyertyakat! mert szerviz utan egy 4000km-t ment kocsiban nem neznek ki igy a gyertyak.  es szerintunk csak jol atb*sztak, mert noha megy a kocsi, de egy 140 LE-s kocsinak nem kene lomhanak lennie. szoval szerintunk semmit nem csinaltak a kocsival joforman, volt még más jele is annak, hogy nem csinaltak meg mindent amit kiszamlaztak, de lényegtelen, nő létemre örülök, hogy ennyit megjegyeztem :) szoval csak a penzt tettek el. bizonyitani nem tudjuk nyilvan. a nissan best-be a 16. keruletbe ne menjen senki, vagyis en nem ajanlom! szetvet az ideg, ha ragondolok, hogy kifizettuk az uj gyertya arat meg a munkadijat es igazabol nem lett megcsinalva!!

 

es akkor itt jonne a lényeg: most hibakodot dobott a kocsi a kilazult gyertyak kornyekere szolo hibakoddal/gyujtotrafora. viszont hiaba igazitotta meg meg huzta meg rendesen a gyertyakat apum, ott masnak is kell lennie. es ezert kene egy tuti szerelo, aki nem lehuzni akar.

 

az osszes bizalmam elszallt a nissan szerelokbol.

 

van egy fiatunk, ahhoz van rendes szerelonk, de o nem ert a nissanhoz annyira (hibakodolvasoja sem tudja kiolvasni rendesen a kodot es hat nem vallalna be)

 

szoval kerlek titeket, ha pesten/budan tudtok megbizhato szerelot, aki vallal nissant qashqai-t, es nem lehuzni meg atb.szni akar, kerlek szoljatok.

 

koszonom szépen!

villabalint Creative Commons License 2017.12.14 0 0 49

Sziasztok!

Tudtok ajánlani Nekem egy jó autószerelőt Zuglóban, aki ért (szóval akire érdemes rábízni) a turbófeltöltő javítását? Köszi előre is a segítséget!

After Eight2 Creative Commons License 2017.12.03 0 0 48

Sziasztok!Esetleg tud valaki megbízható nem horror áron dolgozó autoszerelöt a 17.kerületben?

gsis Creative Commons License 2017.10.18 0 0 47

Ha esetleg sikerülne, egy másik akku kipróbálásával kiszűrni a katalizátorhibát, már előbbre vagy, hogy az

új akkuval is előjön a hibakód.Igen, a túlzott olajfogyasztás, előbb-utóbb kinyírja a katalizátort.

Előzmény: Maxximus85 (46)
Maxximus85 Creative Commons License 2017.10.18 0 0 46

A kérdés csak az, hogy hogyan tudom rávenni arra, hogy "próbáljuk" megjavítani a kocsit. Vagy segítsen legalább ennek a végére járni.... bár sztem előbb adja el másnak.

 

A katalizátor mitől mehet tönkre amúgy? km vagy kor függő? Vagy a motor olajzabálása is kinyírhatja?

 

A szszervizes se mondta tutira a lambdaszonda dolgot, de megpróbálom holnap telefonon elérni..hátha....

 

Előzmény: gsis (45)
gsis Creative Commons License 2017.10.17 0 1 45

A  leírtak alapján, én a szakszervizes szerelő véleményét fogadom el, mert ő olvasott ki az ECU-ból

hibakódot, ergó, ő látta a hibakódokat. Az esetleges lambdaszonda csere költségét próbáld ráverni az eladóra,

magyarán, hozza hibamentes állapotba az autót. Ha nem hajlandó, akkor akár milyen rosszul esik , de hagyd ott,

és keress másikat. Ne vállalj át , hatszámjegyű javítási költséget, egy frissen vásárolt autóval !

Előzmény: Maxximus85 (44)
Maxximus85 Creative Commons License 2017.10.17 0 0 44

Sziasztok!Vásárlás előtt állok, de elakadtam. A kiszemelt egy 2007-es Jetta 110000km-rel. 1,6 benzin, BSE motor. Ma szakszervizben átnézettem, rendben is volt minden....de:Az akkumulátor elég gyenge, cserét javasoltak. Viszont a hibakód kiolvasás során több fals kód is előkerült (ablakemelő motor stb,), de ezek működnek. ÉS van egy ilyen: "P0420-katalizátorrendszer hatékonyság túl kicsi"Szakszervizes szerelő szerint az akksi az oka, ha csere után is csinálná, akkor lambdaszondacsere...Saját szerelőnek is elküldtem és ő azt mondta ez biztos nem lambdaszonda, mert annak nem ez a kódja, de akár a motor túlzott olajfogyasztása is okozhatja...tehát akár motor probléma is lehet... Nyilván tudom, hogy egy 10 éves autó nem hibátlan, de azért motorgenerált nem szeretnék..Van ötletetek, hogyan lehetne kideríteni, pontosan mi okozza a jelenséget? Az autó ellenőrzött előéletű, valós km-rel magánszemélytől. Látszólag a motornak semmi baja (nincs füst és a hangja is jónak tűnik). Előre is köszönök bármilyen segítséget! 1 napom van rá, hogy kitaláljak vmit!Üdv: Zoli

CsTom_P11 Creative Commons License 2017.10.16 0 0 43

Kedves fórumtagok, vendégek, ismerősök.! 

Olyan megbízható szerelőt keresek, aki már csinált Nissan Primera (P11) SR20-as motoron vezérlés cserét, henger-fejtömítés cserét, stb... Szóval olyan szakit keresek, aki nem az én motoromon tanulná meg a motorra jellemző spéci tudást, hanem már birtokában van annak, és praktizál is.. 

A csendestom@gmail.com-ra is írhattok, vagy ide válaszként.

 

Hálás köszönettel, üdv mindenkinek!

Rasputin2004 Creative Commons License 2017.07.26 0 0 42

Kénytelen vagyok fordítva fogalmazni. Ennek ellenére ez a bejegyzés mégis a topic témájához tartozik. Ismerek megbízható autószerelőt is. De most a mai különös tapasztalatomat szeretném megosztani, ami egy speciális (szélhámos? kókler? csaló?) autószerelőről szól. Opel Astra G, hölgy tulajdonos. Bevitte az autót Serényi Attila pécsi szerelő műhelyébe, mert az olaj fogyasztás magas (1 liter / 500 km). A "mester" csupán meghallgatta a motor hangját és ezután azonnal elmondta, mik a hibák. Hengerfej meg van görbülve, síkba kell munkálni, szelepszár szimmeringek cseréje kell, vezérmű lánc és fogaskerekek cseréje szükséges, dugattyú gyűrűk meg vannak égve, cserélni kell őket, továbbá tömítések és olaj csere. Ez így együtt bruttó 400 ezer Forint. Mindezt meg tudta állapítani 5 perc alatt. Azt is mondta a hölgynek azonnal, hogy ha ez az ár sok, akkor tud egy vevőt, aki így motor hibásan hajlandó megvásárolni az autót 500 ezerért (ténylegesen 40 ezer km-t futott autó, törés nélkül). A tulajdonos szőke nő, de nem hülye. Azért hívott, hogy adjak tanácsot. Mondtam Neki, hogy azonnal indulok és elhozzuk az autót onnan. Furcsa volt még, hogy nyár közepe van, amikor az összes szervíz túlterhelt, de ott sem a műhelyben, sem az udvarban egyetlen autó nem volt, csak ez az Astra. Szerelő kettő is, "mester" és fia. Mikor a "mesternek" elmondtam, hogy visszük az autót, majdnem megvertek. Ezt szerettem volna közzétenni. Ma megismertem a pécsi Autó Gurut és Látnokot. Neki nem kell mérés és diagnosztika. Anélkül is azonnal tudja, mi a teendő. Csodatevő, jótevő varázsló ez az ember.

fungi11 Creative Commons License 2017.07.09 0 0 41

 

 Kicsit rég volt a poszt, de az Ott gumi-futómű műhelyt én is ajánlom, 20 éve járok oda, minden nagyon rendben!

Előzmény: bszegedi (16)
loxy33 Creative Commons License 2017.05.18 0 0 40

Sziasztok,

 

tud valaki jó mazda szerelőt? A mazda mestert már ismerem, valaki mást keresek.

 

Köszi,

GeeBee01 Creative Commons License 2017.03.28 0 0 39

Üdv,
Pest északi részén tud valaki esetleg megbízható Peugeot szerelőt?

Vagy a Peugeot Vác, illetve Peug Gablini M3 szervizekről van info pro/kontra?

Használt autót kellene átnézetni, még a vásárlás előtt..

Sz.Lia Creative Commons License 2017.01.24 0 0 38

Sziasztok! Látom sokan megjártátok már az autószervizekkel!

Sajnos Én is tul vagyok egy pár negatív élményen! DE végre találtam egy tényleg megbízható autószervizt itt tényleg értenek az autókhoz!!!Precízek és gyorsak,és nincsenek kicseréltnek mondott de felszámlázott alkatrészek!!

SZONDI SZERVIZ BP 1202 Nagysándor József utca 139.

www.szondiszerviz.hu

 

 

Máté Ervin Creative Commons License 2017.01.03 0 0 37

Sziasztok. Nekem jelenleg van egy VW Vento 92 évjáratú autom. Pár hete voltam radiátor cserén, ilyenkor ugye a müszerfalat le kell szerelni, összerakáskor valami félresikerült és a müszerfal világittás csak akkor gyul ki ha ráadom a kulcsot, a lámpák magasságát sem tudom állitani meg a világittás élleségét sem. Valaki esetleg ebben tudna segitteni ?

Senker Creative Commons License 2016.12.13 0 0 36

600.000,-Ft. volt a számlán amit kiállítottak az AUTÓ M3 KFT. -nél az autó javításáért, amiben többek között vezérlés és a turbó cseréje is benne volt.

Mentünk néhány ezret az autóval és ismét szerelőhöz kellett vinnünk az autót, ez esetben nem az AUTÓ M3 KFT. szervizbe vittük.

Felhív a szerelő, hogy ha már így szétszedték, érdemes lenne a vezérlést is cserélni az autón! Mondom neki, hogy mennyit mentünk a vezérlés cseréje óta!

Erre Ő, kizárt ez a szíj már a végét járja, tapasztalatból mondja, hogy ebben a szíjban közel 200.000 kilométer lehet, de jöjjek nézzem meg!

Megnéztem! A szíj világosbarna tükörsima felületű! A fogaskerék bütykei  tapinthatóak voltak a szíj külső felületén. A szíj cserére szorul ez biztos.

Szét lett bontva szükséges rész, ami után kiderült, hogy a vezérlés többi részéhez sem nyúltak hozzá!

A fentiek miatt bizalmatlanná váltam és kértem nézzék meg az új turbót is az autóban!

A diagnózis, a turbó elég tisztességesen hordja fel az olajat a motorba! Cserélni kellene, vagy felújítani, mert alaposan meg van kopva!

A szerelő biztos benne, hogy a turbóban nem pár ezer kilométer van, hanem sokkal több! A kifizetett számlán új turbó van kiszámlázva.

Ezután, átnézettem a szerelővel az autót, ami még számos szomorú hibát tárt fel! Azért szomorú, mert olyan dolgok voltak, ami már a pitiánerség netovábbja!

Például, -7 fokra feltöltött fagyálló folyadék, nem ebbe a szervóba való olaj, megszigetelőszalagozott karter gáz cső, kitörték a olajnívó csövét a blokkból, a motortakaróról az emblémát letörték. elfelejtették visszaadni a vízvályút fedő rácsot, stb...

Szóval az AUTÓ M3 KFT. által marketingelt szakértelem és elhivatottság nem nálam lett bemutatva, amit sajnálok, mert újra ki kell fizetnem ezeket a javításokat!

 

 

 

 

L.Karoly Creative Commons License 2016.08.05 0 0 35

Sziasztok
Én az AutoMark Weisz (1077 Budapest, Rottenbiller u. 33) kókler bandánál szívtam meg és óva intek mindenkit, hogy odavigye az autóját. Az Opelemből csöpögött a hűtővíz, (egy másik szerelő ajánlotta őket, mert ö éppen nem ért rá, nekem pedig aznap kellett az autó), mondták, hogy délutánra elkészül az autó. Semmi egyeztetés egyszer csak kapok egy sima SMS-t amiben csak az állt, hogy 35 eFt, mindegy gondoltam 1x benyelem, mert másnapra kellett az autó. A főnök előadást tartott, hogy szét kellett szedni a fél motort és persze valalmi kókler dolgozott előttük, de a lényeg, hogy igazából 2db vízcsövet kellett csak kicserélni és most minden tökéletes kimehetek vele a világból. Másnap mentem 50km-t és látom, hogy megint forr a motor, nagynehezen megtettem a körutamat és reggel az volt az első dolgom, hogy felhívam ezt a jóembert, hogy garanciába csinálják már meg, ha 1x kifizettem. Második alaklommal is otthagytam az autót, megbeszéltük, hogy majd értesítenek, hogy mi a probléma és adnak rá egy ajánlatot. Persze telefon semmi csak közölték, hogy kész és ez újabb 45.000 Forintomba fog kerülni, mert kicserélték a vízpumpát plusz egy csövet.
Persze nem lett tökéletes amit csináltak, de azt a hibát nem követtem el, hogy még 1x hozzájuk vigyem az autómat.
Ami a legjobban dűhített, hogy semmit nem egyeztettek velem illetve elkértek 80.000 Ft-ot 3 cső (3.000 darabja) illetve egy vízpumpa (16 eFt) kicseréléséért

fiatt Creative Commons License 2016.06.12 0 0 34

2016.06.01-én téligumi lecserélés miatt vitte a feleségem a személygépkocsinkat a Bp.Üllői út 741 szám alatt található gumis műhelybe. Nyári gumit kért, használtat, 4 db.-ot. Munkás kikereste a megadott méretű gumikat, a főnök megnézte, jóváhagyta, kérdésre, hogy van-e garancia rá, azt mondta használtra nincs, de ők csak bevizsgált gumit adnak el. Ezután téli gumi le,csomagtartóba be,használt gumi fel a felnire, fizetés.

Egész nap dolgozom,így csak 3 nap múlva sikerült megnéznem a gumikat a kocsin.A DOT szám alapján 2004-ben!!! gyártott gumit szereltek fel. 12 éves selejt gumit, darabját 7 ezer ft-ért! Ráadásul egyik oldalon a mintázat mindkét keréken hátrafele mutatott! Mind a 4 db. azonos oldali volt,de ők el akarták adni minden áron!

Mindezt azok után, hogy a feleségem mondta, hogy hosszabb útra mennénk 3 gyerekkel,ezért cserélnénk nyári gumira a télit(kocsiban ott volt 2 db.gyerekülés is)

Hétvége lévén 6-án, hétfőn reggel tudtuk visszavinni a kocsit a műhelybe. A főnök nem értette,hogy történt ilyen ,,igaz, ő nem is volt itt múlt héten"! Mondtuk, de igen, ő hagyta jóvá. Elkérte a blokkot, sajnálja,nem emlékszik, de nincs ilyen méretű másik használt garnitúra, nem tud másikat adni, vegyünk újat. Köszöntük, nem kértük, tegyék vissza a téli guminkat. Amíg vártunk a cserére, szóltak, hogy az egyik téli gumiban szög van , megjavítják ha kell(leszerelésnél nem látták..?)Nem volt választásunk, kértük. Végeztek, a főnök kegyesen elengedte a javítás árát, a pénzt visszakaptuk, menekültünk.

Azt hiszem, ahol lelki ismeretfurdalás nélkül veszélyeztetnek három kiskorút+minden közlekedésben résztvevőt, ott sok minden más is megtörténik...

Clarsax Creative Commons License 2016.03.03 0 0 33

Sziasztok!

 

Budapest XIII.kerületben keresek megbízható, nem lehúzós autószerelőt, aki teljes körű javítást, rendszeres karbantartást vállal és jól dolgozik. 2008-as Swift lenne a terítéken.

 

Köszönöm

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!