Ebbe a topikba többségében betegek és hozzátartozóik írnak. Sajnos előfordul, hogy a betegeket gátlástalanul kihasználni akaró fórumtagok (csalók) privát levélben különböző hatástalan csodaszereket ajánlanak a topikban megjelenő új betegeknek.
Sajnos édesapa múlt héten kedden elment végleg. Nagyon szeretett ezen az oldalon lenni, veletek beszélgetni. Mindig kérdezett, hogy s, mint kell ezt és ezt csinálni, hogy minél több dolgot megosszon veletek. Nagyon köszönöm, hogy ennyire szerettétek, ennyire visszavártátok őt.
A legutolsó lehetősége a tüdőre egy sugárkezelés volt. Egy erős 3 napos dózist kapott, amit nem bírt ki a szervezete.
Nem tudok én sem mást kívánni nektek, mint édesapa utolsó sorai voltak itt: NAGYON VIGYÁZZATOK MAGATOKRA!
Utolsó útjára október 13-án kísérjük el őt 11 órakor.
Lassan jobban járnék, ha annyi ezresem lenne egy hónapban, ahányszor jártam a "B" épületben, mint a nyugdíjam! :)) Na de nem baj, járjak csak még pár évig...
Köszönöm szépen! Magát a Korányit tudom, de csak a sebészetén jártam eddig, ott operáltak 7 éve. Egyik nap bementem, másnap megszabdaltak, úgyhogy a területet nem volt lehetőségem bejárni, megismerni. Szerencsémre azóta sem volt dolgom a Korányival.:)
Hát elég sokan szoktak várakozni az ajtaja előtt, de nem tököl sokáig az ügyfelekkel. Sajnos elég sokszor néztem már azt a folyosót várakozás közben. Azt nem tudom, hogy egy időre hív e mindenkit, vagy külön időpontra.
Nem mondhatok róla rosszat valóban.
Ja! Van egy rövidebb út is, csak nem akartalak megzavarni,de én ott szoktam menni...
Ha eléred jobb oldalon a parkolót, akkor a bal oldalon lévő B épület elején jársz. Lesz ott fel az épülethez a domboldalban egy keskeny lépcső ( kb 30 lépcsőfok nyújtva ) Ha azon felmész a végén vagy egy kis teliajtó, amin egy tábla van, hogy vigyázz a fejedre, mert alacsony az ajtófélfa. :)) Ott bemész, jobbra fordulsz. Kb. 20 m. után ott van jobbra a radiológia, azon túlmész 4 métert és balra lesz felfelé a lépcsőház, amit említettem a másik hsz-ben! Majd két forduló a félemeletig és ott a VIII. belosztály! :))
Nagyon köszönöm a részletes segítséged. 1/2 8 beszélt meg vele a tüdős dokinő időpontot. Ez mit jelent? Akkortájt vajon fogad is, vagy mindenki u.ebben az időpontban fog ott toporogni?
Mi van akkor, ha rossz napja van? Eddig úgy emlékszem csak jókat írtál róla. Rosszul emlékszem?
Most telefonáltak a Kékgolyóból, hogy holnaptól elutazik a doktor úr. A CT-m változatlan, ha akarom kiküldik a laborral együtt a címemre. November 2 után telefonáljak időpont kérésére. Ha gondoljátok a topik találka lehet egy kicsit később, Nellyke is kedden tudja meg az orvosnál az eredményeit. A héten szép idő lesz péntekig, bárhol össze jöhetünk egy kávéra.
Bemész a kapun és egyenesen végig az úton kb.250 métert. Jobbra lesz a parkoló, vele szemben a "B" épület. A főbejáratnál beméz, elmész balra az EKG, lévzésfunkció + büfé előtt, majd balra lesz a patika és utána jobbra a lépcsőház. Felmész a félemeletre, szembe csapóajtó, az a VIII. belosztály. A csapóajtóval szemben van a nővérek szobája, balra az adminisztráció és mellette Ostoros szobája.
Szia! Segítségedet szeretném kérni. Ha busszal megyek fel a Korányiba, hogy találom meg az Ostoros dokit? Annyi tudok, hogy VIII. osztály, de nem találok olyan részletes térképet, amiből látnám, hol helyezkedik el, kb. mennyit kell majd gyalogolnom?
Szívesen látlak. Úgyis a számhúzás után órákat kell várni, inkább 1 órára megyek, addig a kemósokkal foglalkozik. Utána jövünk mi, de elég sok a vidéki, akik már azért mennek oda korán, mert indul vissza a vonatuk. Nem tudom hány ember van berendelve holnapra hozzá (én a júniusi kontrollnál kaptam még ezt az időpontot tőle). Mindenkit alaposan megvizsgál, egy ember átlag fél órát van benn nála.( 6-7 ember átlag 3 óra). Ha van facebookod, az üzenetben írd meg a tel. számod, ha ide nem akarod. Ha valamiért rossz a telefon, bejössz a 8 épület félemeletére megkérdezed a nevem, úgy is jó.