Keress inkább 2.5TD motort váltóval, teljesen kompatibilis az autódba, ez hosszútávú megoldás lesz. Az 1,9-es motor gyenge ehhez a nagy bódéhoz, persze lehet próbálkozni, de nagy csodát ne várj! Ami rentábilis megoldás lehet : SOFIm 2.5 TD- esetleg 2,5 D- motorral szerelt kisteher vásárlása, átépítés, maradékok eladása. A PSA féle , CX 2.5 td motort lehetőleg kerüld el.Tudom, hogy nem ezt kérdezted, de talán érdemes elgondolkodni rajta....
Bármelyik külföldi veterán börzén találsz legalább 20 féle megoldást. ( lábakon álló ágy és alá pakolsz, ugyan így csak fent rögzítve, oldalfalra felhajtott majd lenyitás után két kitámasztó láb stb. stb. stb.) függ attól milyen sűrűn kell. Bent hagyod az autóban vagy csak évi egy- két útra beteszed. Amikor beteszed elfér-e a többi dolog mellette vagy az út alatt ki kell venni. Mi a kényelmi igényed.
Sziasztok, vettem egy régi Ducato alapokra épített Hymer lakóautót, 1.9td 82le motorral, elég ólommadár, de ez van...tudomásom szerint gyártották ugyanezt intercoolerrel szerelve az 90le sikerült....ha teszek rá egy cooler hűtőt és becsövezem, van még más dolgom is, pl turbo nyomás, vagy adagoló hangolása? Ha valaki épített össze ilyet, vagy van tapasztalata ennek az 1.9td motornak a teljesítmény növelésére annak megköszönném a segítséget!
Abban szeretném a segitségeteket kérni hogy ti hogyan alszotok a furgonban ha nincs hálófülke? valami megoldás hogy hogyan épithetnék valami ágy szerüséget?
2014 évjáratú Peugeot Boxer 3.0 180 LE motorral felszerelt tehergépkocsival rendelkezünk. Mostanában azt csinálja, hogy nem lehet berakni sebességbe, alig lehet vele elindulni, majdnem hogy szét kell erőltetni a váltókart. Egy pár óra múlva meg teljesen jól működik mintha misem történt volna. Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata? Megoldási javaslat?
2005-ös Peugeot Boxer 2.8 HDI a következő tüneteket produkálja, motorhiba jelzőlámpa mellett, elindul de a motor állandó 1500-as fordulaton jár, indításkor kicsit darabosan, gázpedálra pedig nem reagál. Bármilyen segítséget, ötletek köszönök!
Sziasztok! Van nálam egy Jumper, aminek igen érdekes problémája van, valahol eltűnik az áram, ha az ember ráteszi a gyújtást, akkor se világítás nincs, se a műszerfalon nincs semmi visszajelzés, a motor beindul, jár semmi baja, de belül mintha a kulcsot se raktam volna bele, semmi nem történik. Régebben időszakos volt a probléma a tulaj szerint, de mostanában már állandó. Hol érdemes kezdeni a hibakeresést, van esetleg valami tipikus tünete/oxidációs helye stb, ahol érdemes elindulni? Minden segítséget megköszönök.
2006-os 120lovas 4hu motorkódú boxer furcsa berregő propeller hangot hallat alapjáraton és fordulaton is, a hang nem folyamatos, de minden járatáskor jelentkezik bizonyos időközonkent, találkozott már valaki ilyesmivel? Gondoltunk a vezermulancra esetleg lehet az a problemaja?
Mostanában 2-3 izzítás kell hogy beröffenjen, előtte pöccre indult. Izzítógyertyák cserélve Champion CH147 típusra, ez után is csinálja. Motor testkábelt meg se tudom semmilyen szerszámmal lazítani, hogy megtisztítsam, de nem hiszem hogy ez a gond. Indításkor egyébként pöffent egy nagy feketét de menet közben semmi füst, a motor bivaly erős sima szívó diesel megy mint a rakéta (múltkor Szombathely-Szolnok-Szombathely távot minden gond nélkül megtette, a 4-es úton végig 100-110 rakottan). Vagy 3 rövidet vagy egy hosszút és egy rövidet izzítok, ekkor elindul. Ha esetleg valaki találkozott már ilyennel vagy van tippje, leírhatná. Az autónak ki kéne még szolgálnia jövő decemberig, aztán sajnos az alváza miatt már nem fogja megérni megcsináltatni, de nagyon szeretem mert sz*rja a pénzt szóval segítsetek légyszi.
Hozzám került egy boxer 2010-es 2.2 hdi a 120 lovas 4hu motorkódú kiadás. Sajnos a motorja elég durván kartergázos,ezért szeretnék rakni bele egy másik motort. Mi lenne a reális ár egy blokkért mondjuk egy olyan amibe 300ezer kilométer van kb.? Ezen felül mennyi a különbség a 4hy és a 4 hu blokk között?