Ebbe a topikba többségében betegek és hozzátartozóik írnak. Sajnos előfordul, hogy a betegeket gátlástalanul kihasználni akaró fórumtagok (csalók) privát levélben különböző hatástalan csodaszereket ajánlanak a topikban megjelenő új betegeknek.
Nagypapámat is legyőzte a dög, közel százévesen, többhónapos szenvedés után tegnap este elment. Nagyon erős szervezete volt, ezért sokáig tartott a haldoklása. De ő csak várt türelmesen, hogy végre vége legyen. Nincs ennél kegyetlenebb dolog a világon.
Mit akarsz? Ez majdnem jó, csak a fehér kevés kicsit, de ez kemo közben természetes. Nekem jóval kevesebb volt a vörös és a hemoglobin is éppen elérte a 10-et! Az EGFR-em 50 se volt!!
Nyugi, én a helyedben rosszabbra számítottam volna a.
Úgy 5 napja, egy hete minden reggel fejfájással ébredtem, ami állatira idegesített...aztán délutánra a fájás elmúlt és csak olyan tompa zúgás maradt a fejemben. Már a legrosszabbra gondoltam, mivel évek óta nem fájt a fejem. Ma aztán megmértem a vérnyomásom: 192/ 85 volt! Vettem be pluszt a gyógyszeremből, de így is csak 160 körül volt, viszont a fejfájás elmúlt.
Úgy néz ki, hogy a tíz éve szedett vérnyomás csökkentőt megszokta a szervezetem, szóval holnap megyek az orvoshoz.
Azért az jó tanulság volt, hogy mielőtt megrémül az ember, nem árt egy vérnyomás mérés!!