A legutóbbi hibakeresés miatt készítettem egy hűtősapkát, amin keresztül 0,5-0,6 bar túlnyomás alá tudom helyezni a rendszert, és majd akkor megmutatja. Így szemmel nem látszik semmi...
Akkor nem az lesz az ok, hacsak nem parkolsz szöszölős fa alatt. Mondjuk a 40 fok 2 óra állás klíma az elég durva kínzás. Nekem egyszer volt ilyen, azt getriebenotprogrammal hálálta meg. Szerencsére ahogy visszahűlt az olaj, rendbe jött a váltó is.
Hűtővíz fogy: szivárog a rendszer, repedt volt a hűtő műanyag eleme - típushiba
Nem melegszik a víz: termosztát csere - fogyóeszköz
Túlmelegszik a víz: viszkócsere - fogyóeszköz (ez persze szivárgó rendszerrel együtt komolyabb gondot tud okozni, de azért időben szól az autó és látni is, na meg a klímahűtő ventilátor is besegít, ha érzékeli, hogy túlmelegedett a víz)
kaland van :-) szombaton Horgosnál 2 óra sorban állás 40 fokban klímával, egyszer csak bimm-bamm üzent az autó, hogy ellenőrizzem a hűtőfolyadék szintjét. Később megnéztem a szintet valóban minimum alatt volt kicsivel, tehát a jelzés oké. A csavar most jön a történetbe, a víz hőfok mutató ami eddig mindig stabilan középen állt elkezdett felfelé kúszni, amikor elérte a jobbos vonalat kikapcsoltam a klímát, azonnal szépen vissza állt középre, ha bekapcsoltam, megint felkúszott. Nem akartam terhelni, állóhelyben nem próbálkoztam többet. Haladás közben, bekapcsoltam, szépen tartotta a szokásos víz hőmérsékletet. Másnap 18 fokban viszont az tűnt fel, hogy nem éri el az üzemi hőmérsékletet a motor, a közép és a balos vonalka között félúton mozgott a mutató. Termosztátok? Viszko? Inkább a termosztátok generálhatják sztem a jelenséget. Ja meg valahol megint folyadék vesztésem van a rendszerben....