Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Engedély nélkül tartható ,hatástalanított fegyverek,elöltöltős-muzeális stb-piactere
Kedves Fórumozó, olvasó! Kérjük, hogy személyes adataid védelme érdekében emailcímedet ne hozd nyilvánosságra a fórum topikokban. Címedet nyilvánossá teheted adatlapodon, ahol azok érik el, akiket érdekel. Kéréseiddel mindkettőtök érdekében lehetőleg közvetlen emailben fordulj beszélgetőtársadhoz. Szakmai társak és rajtuk keresztül kiegészítők keresése lehetséges. Kérjük, tartózkodjatok ebben a topicban a kettős felhasználású eszközök átadásának nyilvános közlésétől. Köszönjük!
Belga Lefaucheux mod.1878. revolver Kaliber 12 mm. Liége-i próbajellel a dobon,továbbá a készítő manufaktúra vésetével. Eredeti markolattal egy pici csavart leszámítva a sátorvas hátulján mindene eredeti.Nem ásott példány,kis idő ráfordítással gyönyörü gyűjteményi darab válhat belőle. Olvasható sorozatszáma van-kutatás alapján eredeti. Diszkréten hatástalanított,mindössze a csőfar van beöntve,nincs szétfurkálva, a dobfuratok is eredetiek.Oktogonális huzagolt cső.A fotókon kopottabbnak tűnik a valóságnál. Ára 50 000.- Ft.
Keresek cserére 2. vh-s NÉMET Mauser K98 at 1940 es évek előtti darabot, amit adnék érte az egy szép állapotú byf gyártókódú NÉMET (végig sasozott) Mauser k98, hatástalanítási igazolással rendelkezik, és csak is igazolással rendelkező K98 érdekelne, más nem igen, illetve kp-ért nem eladó!
PÉCSETT német gyártmányú 12-es lapátcsövű ólommal véglegesen hatástalanított vadászpuska eladó szép állapotban. Ár: 60.000,- Ft. Az ár alkuképes, csere nem érdekel.
Eladóvá vált gyűjteményemből a képeken szereplő ex vadászfegyver, mely remekül mutat a szobában a falon, vagy egy vitirnben. hatástalanítás módja; Cső dugózva, mellső agy alatt felhasítva, ütőszeg helye behegesztve. felhúzható/törhető, elcsettinthető Fegyverszakértői tanusítvány a hatástaanításról megvan! Engedély nélkül otthon tartható!Ára 60.000Ft célba juttatva!
Keresek magyar, munkásőrség által használt AKM-63 gépkarabélyt megvételre. Kizárólag hatástalanított, szép állapotú darab érdekel, ár megegyezés szerint! Email címem , telefonszámom publikus.
Keresek magyar, munkásőrség által használt AMP-69 gépkarabélyt megvételre. Kizárólag hatástalanított, szép állapotú darab érdekel, ár megegyezés szerint! Email címem , telefonszámom publikus.
Keresek magyar, munkásőrség által használt AKM-63 gépkarabélyt megvételre. Kizárólag hatástalanított, szép állapotú darab érdekel, ár megegyezés szerint! Email címem , telefonszámom publikus.
Engem érdekelne a Kucher K-1 géppisztoly ha még meg van. csepelenyit@gmail.com ezen a mail címen bármikor elér. Én most iratkoztam ide fel, nem tudom még profin használni a fórumot, nem láttam elérhetőséget. Ezért elnézést kérek, és ezért adom meg az én elérhetőségeimet... Telefonon is elérhet bármikor a 06304468698 számon. Köszönettel.
Sziasztok. Régi hatástalanítású 37M pisztoly eladó. Ára 65 ezer forint + posta. Hatástalanságáról hivatalos fegyverszakértői tanúsítvánnyal rendelkezik. Birtoklása és adás-vétele nem engedélyhez kötött. A képeken látható állapotban.