Én ilyet rendeltem,ami rajta volt nem tudom hogy gyári volt e,ja és 2hete raktam csak eső nem volt még vele :) de csak töröl :) https://alkatreszek.hu/3397007187_la
ja a motor az lehet rendben de hakézzel tudod most állítani akkor mint általában törött a közdarab!!! ekkor motorcserés is kell lenni mert azért tört mert sokáig nem volt végállás érzékelése ---de a facén is vannak szakértők akik itt is és ott is vannak :) https://www.facebook.com/groups/1767935416756756/?ref=bookmarks
Ha azt a motort mozgatod (ablakra terelés) akkor ha teljesen kitekered az ablakra akkor pedig erősen kellene fújnia pedig--ezt még szétszedés nélkül is ment volna--de ha szétszedtétek akkor ügyesek vagytok ti :)
na most az van, hogy szét van bontva, a motorok rendben, a terelővel volt baj, de cserélve lesz az alkatrész, viszont úgy néztük, hogy ettől függetlenül nem akar különösen erősebben fölfelé fújni, de akkor ezek szerint kellene...lehet a pollenszűrőbe fennakad vagy, valahol eltűnik, na de ezt még kutatjuk :)
balra a keresobe usd be hogy terelomotor es rogton latni fogod hogy mirol beszelnek a tobbiek illetve hogy mi a baja a klimadnak. jo hir h van megoldas a rossz h nem olcso.
Nekem ez az első nyaram a Bravo digitális klímájával és viszonyításképpen más autókhoz, elég kis lightos a szélvédőre jutó levegő, egy lazább párátlanításhoz majdnem ki kell maxolni a ventiket, ez nálatok is hasonló vagy csak nekem jutott ez a speciális verzió? :) köszi a válaszokat!
Ez mondjuk az 1es bravomhoz volt--de ott a 10es csatinál keresnék --én a C1nek a 6os csatijáról kaptam a bekapcsolójelet,csak azt nem tudom hogy az simán 12V-e ??? meg hogy nálad milyen
Többeteknél láttam, hogy a gyári fejegységet lecseréltétek kinai csodacuccra. Én is behergeltem magam, e mellett döntöttem. Sajnos a zenei dinamikája nekem kevés, ezért egy szolid erősítő beszerzését tervezem. A bekötéssel viszont elakadtam, mert nincs remote szál, kapcsolót semmiképp sem szeretnék.
Új vagyok itt, csak gondoltam beköszönök ,mert asszonypajti most vett egy ilyen fehér járgányt 1.4 16v ;) Majd ha lesznek kérdéseim feltehetem? Ha valakit érdekel töltök fel képet.Majött haza kötelezőkröl.(olaj+szürők,hossz bszíj,vezérmű,vizpumpa,gyertya ,klima pucc.,stb)