ja a motor az lehet rendben de hakézzel tudod most állítani akkor mint általában törött a közdarab!!! ekkor motorcserés is kell lenni mert azért tört mert sokáig nem volt végállás érzékelése ---de a facén is vannak szakértők akik itt is és ott is vannak :) https://www.facebook.com/groups/1767935416756756/?ref=bookmarks
Ha azt a motort mozgatod (ablakra terelés) akkor ha teljesen kitekered az ablakra akkor pedig erősen kellene fújnia pedig--ezt még szétszedés nélkül is ment volna--de ha szétszedtétek akkor ügyesek vagytok ti :)
na most az van, hogy szét van bontva, a motorok rendben, a terelővel volt baj, de cserélve lesz az alkatrész, viszont úgy néztük, hogy ettől függetlenül nem akar különösen erősebben fölfelé fújni, de akkor ezek szerint kellene...lehet a pollenszűrőbe fennakad vagy, valahol eltűnik, na de ezt még kutatjuk :)
balra a keresobe usd be hogy terelomotor es rogton latni fogod hogy mirol beszelnek a tobbiek illetve hogy mi a baja a klimadnak. jo hir h van megoldas a rossz h nem olcso.
Nekem ez az első nyaram a Bravo digitális klímájával és viszonyításképpen más autókhoz, elég kis lightos a szélvédőre jutó levegő, egy lazább párátlanításhoz majdnem ki kell maxolni a ventiket, ez nálatok is hasonló vagy csak nekem jutott ez a speciális verzió? :) köszi a válaszokat!
Ez mondjuk az 1es bravomhoz volt--de ott a 10es csatinál keresnék --én a C1nek a 6os csatijáról kaptam a bekapcsolójelet,csak azt nem tudom hogy az simán 12V-e ??? meg hogy nálad milyen
Többeteknél láttam, hogy a gyári fejegységet lecseréltétek kinai csodacuccra. Én is behergeltem magam, e mellett döntöttem. Sajnos a zenei dinamikája nekem kevés, ezért egy szolid erősítő beszerzését tervezem. A bekötéssel viszont elakadtam, mert nincs remote szál, kapcsolót semmiképp sem szeretnék.
Új vagyok itt, csak gondoltam beköszönök ,mert asszonypajti most vett egy ilyen fehér járgányt 1.4 16v ;) Majd ha lesznek kérdéseim feltehetem? Ha valakit érdekel töltök fel képet.Majött haza kötelezőkröl.(olaj+szürők,hossz bszíj,vezérmű,vizpumpa,gyertya ,klima pucc.,stb)
A telefon tükrözéssel arra célzok, hogy manapság egy új autó tesztjét olvasni olyan, mint pár éve egy laptopét. A lényeg már nem az autó, hanem a multimédia, a vezetéstámogató rendszerek, meg a többi faszság. Elhiszem, hogy egy kocka az alapján vásárol autót, hogy a telefonja hány másodperc alatt szinkronizálja magát a fedélzeti médiaközponttal, meg magától beparkol a BMW, de pl. engem ez kurvára nem érdekel. Arra is kíváncsi vagyok, amikor majd ezek az új vezetéstámogató szolgáltatások elkezdenek behalni. Még egy repülőgépen is, ahol többszörös redundanciával dolgoznak, előfordul meghibásodás. Majd tükörbe nézés nélkül sávot vált az ipse, mert nem jelez a holttérfigyelő, aztán hopp, ott egy kamion. Vagy nem fékez, mert majd a távtartó tempomat úgyis megteszi, csak éppen mégsem.
Az Alfát pont ezen szolgáltatások miatt húzták le. Meg hogy nincs elég kacattartó. Bakker, vegyen a plebs egyterűt a családi kiránduláshoz, abban majd lesz.
Ha az Alfa presztízsben nem is, de hagyományokban gazdagabb, mint a BMW. Ha megnézed a Kia Stingert, ami méltó ellenfele az Alfának, BMW-nek, ugyanott van az árszintje. Hagyomány 0, presztízs 0.
Kivancsi vagyok mi lesz a sok mar tavaly legyartott autoval.. vajon ejtik majd az arat? Anno a vaci fiat szalonban volt egy 3 eves 0km es 159 joarasitva, mai napig banom.