Szia. Erre mondták hogy akku saru le, vársz 2 percet, majd vissza. Rosszabb esetben végállások újra tanítása. Most nekem is elkezdte ezt csinálni, 2-3 hete, de még nem volt időm levenni a sarut... :)
Jobb első ajtó kárpit lötyögni kezdett (az anyósülésen TÉNYLEG az anyósom szokott utazni ;) ) Rögzítő bolhát/kapcsot lehet értelmes helyen, házhoz szállítva beszerezni? Nagyon vidéki vagyok, nem szívesen autókáznék érte messzire... Ugyanez az ajtó, a behúzó egyszerűen leesett. Szívroham, kukucskálás a lyukba, mintha a műanyag rögzítő fül (ami az idióta csavarnak fenntartott műanyag foglalatot tartja) eltörött volna. Esélyes a cserealkatrész, vagy házibarkács megoldáson kell törni a fejemet? UI: kezdek félni anyósomtól, mert puszta kézzel lebontotta az Ulysse ajtaját :D
Peugeot 807 bal első elektromos ablak autómatán lemegy de felfelé nem műkődik az autómata funkció valamiért .Addig szórakoztam vele mig egyáltalán nem mükődőtt se le sem felfelé,felhuztam kézzel majd bezártam az autót.Pár óra múlva mikór haza indultam akkor meg jó volt,vagy is gondolom mert a gombot felhúztam és az a halk kattanó hang halatszot de nem mertem lehuzni ne ,hogy lent maradjon az ablak és ha kézzel nem tudom felhúzni akkor ne,hogy az esőben beázzon. Nem tudom ,hogy a motor vagy a kapcsoló vagy valami más a hiba.
Szia, nekem 2.0hdi-m van 6-os váltóval, a barátomnak meg 2.2-es 6-ossal. Pár nap mulva találkozom vele, össze tudom hasonlítani őket (kinézetre, váltóbowden, tipusszámok stb..)
Szia! Visszaigazoltalak!😃Igen kitettek, de legalább a házon tudok dolgozni! Másik meló nincs, majd jövő héttől nekifekszem! Addig élvezem az itthoni melót.
Ja meg hogy idevágó legyen legalább jövő héten berakom a zenémet a Phedrába😃
9664706380 BSM-R06 biztosíték táblát keresek. Próbáltam autóalkatrész webáruházban rákeresni, de nem találtam, így ha valaki tud adni egy linket, vagy bármi elérhetőséget, azt megköszönném. ilyet:
Úgy kell betanítani, ahogy az ablakokat. Folyamatosan nyomod a nyitó gombot amíg teljesen nyitott állapotban nem lesz,de nem engeded el, hanem még kb. 5 mp-ig nyomva tartod. Utána a bezárást ugyanúgy.
Köszönöm hogy megnéztétek. Azt én is látom hogy a hideg oldali viszkozitás nem teljesen stimmel, de ez speciel meg sincs adva a könyvben, mint ahogy a teljesítmény szint sem (amúgy GL4-es az olaj ami belement).
Asszem azért tél elött beszerzek egy ilyen gear8-ast, ez a Tutela meg veszteséglistára kerül...
Holnap este ránézek a táblára és csinálok kövélemény kutatást, hogy mi legyen. Telóról elég szar. Így hogy felmondtak nem ülök minden nap a gép előtt és nem látom.