sajnos nem, ezen már túl vagyok, az izzók jók. Úgyis elakartam vinni szervízbe átnézetni, a klíma sem megy, a rádió is érdekes, néha 2 hangszóró szól csak a 4 ből.
Mérési eredmények hiányában csak érzésre tudom mondani, hogy talán van. Úgy vettem észre, hogy bizonyos motor fordulatszámoknál (a rezonancia frekvencián) halkabb, de csak fülre. A lemezhangot tompította. Másik nagy előnyét a hidegebb időben tapasztaltam, mert elég jól hőszigetelt, a dér vagy hó is tovább tartott rajta és a motor is lassabban hült ki. Pl. a motorháztető lecsukáskor (leejtéskor) is férfiasabb hangja lett.
Amikor az ablakmosót javítottam leszedtem és azóta sem került vissza.
Világításkapcsolód húzdd magad felé :) Így lehet a légkondit is bekapcsolni ha van, csak ott a fűtésgombot kell kihúzni. A hátsóablak fűtést pedig a huzatszabályzó gomb kihúzásával lehet bekapcsolni.
szabadon letölthető kezelési útmutatót szeretnék egy 2002-es 1.3-as (4 személy, 76 LE, GLX) WagonR-hez. Egy hete vagyok egy ilyennek a tulaja, és nem találok hozzá
A sár - tapasztalatom és pl. Cateye márkatárs tapasztalata szerint - az utólag fölszerelt sárfogó gumi miatt marad benn, többek közt. Erre megoldás, a sárfogó gumiba, ahol fölfekszik a köszöbre, egy kis faragást követünk el, ezáltal a viz jobban kifolyik.
Megelőzendő a berakódást, az ablakot mindig célszerű bő vízzel mosni, hogy a sok víz levigye és kivigye a port, valamint a nyitott elsőajtóknál a sárvédő és az ajtóoszlop közé bátran bedughatjuk a nagynyomású mosó fejét, ragyogóan kitisztítja az üreget.
erről a témáról kb 8 éve volt szó, de most hirtelen nem találom.
Padlástakarításkor találtam még egy garnitura ajtóvédő díszlécet. Ilyen gyártmány (Rider) http://www.diszlec.hu/large.php?fac=30&ctype=&des=&rownum=212 Az egyik oldali gyári új, a másik oldali pedig kicsit használt (enyhén karcos, de alig látszik és kétoldalas ragasztóval visszatehető az ajtóra. Pár éve a zöld Wagonra vettük, a karcost cseréltük le.
5 ezer Ft.-ért megválnék tőle.
Ugyanitt van egy motorháztető belső oldalra szerelhető - gyári - szigetelő betét, patentokkal. Ezt is levettem a padlásról :) :) :)