Az a baj, ha tárolt is hibát, az valszeg kommunikációs hiba.
Ezt meg, hogy mi okozza? Nem jön időben válasz.
Engem az zavar, hogy a kormányt is írja. Különben fékpedál kapcsoló is lehetne. Nekem hidegbe, régi akksival csinálta. Új akksival még talán egyszer sem.
A kormány rásegítés el is megy, vagy attól még van, csak írja, steering correction not available.. Vagy valami hasonló?
Épp ez a furcsa hogy mikor leesett indításkor 9V alá(asszem8.8 pontosan)nem volt semmilyen hiba üzenet. Ma meg 10,3ig ment le és beadta a hibákat....... Kipróbáltam egy másik akksival de azzal se lett jobb :(
Próbálj meg egy olyat akkutöltés után, hogy mész egy kicsit, hogy vissza is töltsön, és már meleg motorral újraindítasz (akkor jóval kisebbet fog esni), és akkor is méred. Szerintem nem fog beesni annyira. Ha nem fogja a hibát beírni, akkor egyértelmű.
Tegnap reggel az akksiban 12.44Volt-ot mértem,majd indítózáskor egy pillanatra leeset 9Volt alá,VISZONT semmi hibaüzenet!!!
Elvittem egy szerelőhöz h nézze meg az akkut.....szerinte semmi baja és a generátor is tölt ahogy kell. Délután azért felraktam töltőre,estig rajta volt. Ma indítás előtt 12,51V. Indításkor 10,3V.
Minden fasza...jaaa csak bedobta a hibákat megint. :(
Szóval az akksit sztem ki lehet zárni....attól tartok vmi nagyobb gebasz van itt...... Megcsináltam azt is hogy kihúztam a body comp. csatiját de az sem segített. Megyek kiolvasatni......
Nekem még a generátor csere vissza van. 13.6 a max amit tud. Így szépen kinyírom az új akksit lassan. Mondjuk havonta 3x van elindítva összesen 200 km-re. De azért meg lesz csinálva mindenképp. Amióta tartósan jó idő van nem kapcsol ki az LCD kijelzőm sem. A mediterrán kislány... ;)