Nekem még a generátor csere vissza van. 13.6 a max amit tud. Így szépen kinyírom az új akksit lassan. Mondjuk havonta 3x van elindítva összesen 200 km-re. De azért meg lesz csinálva mindenképp. Amióta tartósan jó idő van nem kapcsol ki az LCD kijelzőm sem. A mediterrán kislány... ;)
Amikor szarakodott az akksim nekem is ezt csinálta. Müszerrel mérve meg volt a feszültség. De, rátettem töltőre, és 3 nap alatt sem ment feljebb 75% nàl. Új aksi, azóta jó. Ill. miután kivettem az óracsoportot megnézni a sorozatszámát, mert persze az LCD kijelző random kikapcsolt, utána összeszedte ezeket. Újra kellett kalibràlni a kormányt. Igaz mire beléptem volna a kormány menüjébe, addigra az megoldotta, hogy középre forgattam a kormányt.
Első körben akksi, generátor, önindító amit a ellenőriznék. Majd body CPU csatlakozó. Ilyenkor gyújtás le, csati szét- össze, indít csodákra képes.
Indítás pillanatában akár 10 volt feszültség is mérhető. Rossz akku esetén a második harmadik indítási próba után csak halmozódnak a fals hibák, mert még jobban letörik az akku töltöttsége....
Az akku szimbólum indítás után azonnal kialszik és nem is gyullad fel még ha a hibák megjönnek,akkor sem. Van hogy többszöri leállít-újraindít combo után sincs szervo , de van hogy pl második indításkor már minden ok. Totál véletlenszerű az egész...... Köszönöm skacok a segítő szándékotokat!!