Ebbe a topicba várunk minden Pentax gyártmányú terméket. Mivel létezik canon ill. nikon adok veszek, így kérem a topicot életben hagyni.
Licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Budapesten megtekinthetőek, illetve vevő terhére és felelősségére csomagküldés is lehetséges ( Webox, DPD ) Érdeklődni a Hetven-9negyven-9ven-8van telefonszámon, vagy a ukötőjeldash(kukac)ukötőjeldash(pont)hu címen. Csere sajnos nem lehetséges.
Sigma EF-500 DG Super P-TTL vaku, szép állapotban, gyöngyvászon tokjában, talppal, dobozában. Tud P-TTL-t, manuális módot, HSS-t, dönthető-forgatható fejű, stb. Az elemtartó ajtaja néha elmozdul, emiatt a vaku kikapcsol, illetve nem kapcsol be, ekkor az ajtót enyhén megmozdítva működik. Nem használtam sokat, szerintem 4-500 villanást élhetett meg nálam. Serial: 8063178 Ára: 28.000Ft. (Elnézést a mobilos képekért!)
Posta, csomagautomata, futár, valamint személyes pécsi átvétel lehetséges, érdeklődni a publikus e-mail címemen lehet.
Eladósorba került két PK-bajonettes, MC-bevonatos 24mm-es obim. Egy korábbi projekthez lettek beszerezve, most pedig örülnék ha olyasvalakihez kerülnének aki használja őket. Extrém-makrózáshoz, szembefordításhoz pl kifejezetten ajánlható, hiszen egy 100as makróval szembefordítva lazán 4szeres nagyítást lehet vele csiholni minimális befektetéssel és korrekt képminőséggel.
Mindkét obi szép állapotban van, élességállítás és blende szépen jár, optikailag korrektek, karcmentesek. Mindkettőn van A-állás, modern digit vázakon is rendesen működnek, nem kell ződgombozni.
A gumijukon és a tubuson szokásos normál használati nyomok, semmi komoly vagy zavaró.
Gyakorlatilag minimális különbség van közöttük, gyanítom hogy ugyanabban a gyárban készültek, szerkezetileg szvsz nagyjából azonosak. Közelpontjuk 20 centinél kicsit közelebb, szembefényt is meglepően jól tűrik, viszonylag közelre is jól használható olcsó nagylátók 24x36-ra is. Igény esetén küldök képet velük és/vagy róluk.
Megtekinthetők, kipróbálhatók és alkudozhatók napközben a Westendnél előre egyeztetett időpontban, reggel vagy este pedig egyéni megbeszélés alapján. Webox, foxpost és társain keresztüli kézbesítés is bejátszhat. Mailcímem publikus.
Keresek "döglött" Pentax d-li90 akksit, k5, k7, k3 géphez valót, nem fontos, hogy gyári pentax legyen, jó az utángyártott is. Ha valakinek van véletlenül kidobásra ítélt példány, megköszönném, ha megkeresne privátban. Mailem publikus.
Más rendszerre való áttérés miatt eladóak az alábbi megmaradt portékák. Posta, csomagautomata, futár, valamint személyes pécsi átvétel lehetséges, érdeklődni a publikus e-mail címemen lehet.
Pentax DA 35mm F2.4 AL objektív gyári első és hátsó sapkával, valamint egy utángyártott első sapkával és egy menetes napellenzővel, újszerű állapotban (karc, gomba és pormentes). Második tulajdonosa vagyok, itt a fórumon vettem. Serial: 4196099 Ára: 35.000Ft.
Pentax DA 50mm F1.8 objektív gyári első és hátsó sapkával és egy menetes napellenzővel, újszerű állapotban (karc, gomba és pormentes). Első tulajdonosa vagyok, Fotoplus-ban vettem 2013-ban. Serial: 4193872 Ára: 35.000Ft.
Pentax DA 16-45 F4 objektív gyári első és hátsó sapkával jó állapotban (karc és gomba mentes, némi nagyon apró por van benne). A zoomgyűrű nincs megnyúlva, a tubusa nem lötyög, képe éles. Itt, a fórumon vettem pár éve. Serial: 5909726 Ára: 45.000Ft. 43.000Ft
Pentax D-BG2 gyári portré markolat, K10D és K20D-re. A csatlakozó védőkupakja hiányzik, de jó állapotban van, minden jól működik rajta. E-bay-es beszerzés. Serial: nincs Ára: 12.000Ft. 10.000Ft
Dörr Action Black no. 4. oldaltáska szép állapotban, első tulajdonos vagyok. Kényelmesen elfér benne egy váz 16-45 méretű obival, két objektív és némi apróság az oldalsó és az első zsebekben. Serial: nincs, Ára: 4.000Ft. Link.
Manfrotto Advanced Holster S válltáska új állapotban (2-3 alkalommal ha használtam), első tulajdonos vagyok. Váz + 16-45 méretű objektív, tartalék akku és iratok férnek el benne. Serial: nincs Ára: 8.000Ft. Link. Elkelt, köszönöm az érdeklődést!
Lowepro Mini Trekker AW hátizsák, gyönyörű, újszerű állapotban (max. egy tucatszor használhattam), minden térelválasztója és kiegészítője megvan, első tulajdonos vagyok. Rengeteg dolog elfér benne. Serial: nincs Ára: 16.000Ft. Link.
Eladó sorba került szeretett K10D típusú fényképezőgépem (szériaszám: 2830116) és a hozzátartozó
smc Pentax DA 18-55 mm F3.5-5.6 AL objektív ( szériaszám: 6089454).
Generációváltás miatt adom el. A gépre mindig nagyon vigyáztam. Jórészt családi fotózásra használtam.
Megkímélt, szép karcmentes állapotban van és természetesen minden funkciója hibátlanul működik. Az objektívet nagyon keveset használtam, inkább csak itthon pihent a szekrényben. Az obi karc és gombamentes állapotban van. A géphez adom még a tartozékokat: gyári akkumulátort (még teljesen acélos állapotban), akkumulátor töltőt, vázsapkát, CD-ket, magyar nyelvű használati útmutatót, és még a gép eredeti papírjait is. A vázban 20 713 expozíció van.
A gépet és az objektívet egyben szeretném eladni, de akinek csak váz kellene az is megoldható. Személyesen Balmazújvároson, vagy Debrecenben vehető át. Utánvéttel, vagy előreutalás után postázom is a vevő felelősségére.
IRÁNYÁR: 45 000,-Ft
Elkelt. Szép fényeket és jó egészséget az új tulajdonosnak.
Eladósorba került két PK-bajonettes, MC-bevonatos 24mm-es obim. Egy korábbi projekthez lettek beszerezve, most pedig örülnék ha olyasvalakihez kerülnének aki használja őket. Extrém-makrózáshoz, szembefordításhoz pl kifejezetten ajánlható, hiszen egy 100as makróval szembefordítva lazán 4szeres nagyítást lehet vele csiholni minimális befektetéssel és korrekt képminőséggel.
Mindkét obi szép állapotban van, élességállítás és blende szépen jár, optikailag korrektek, karcmentesek. Mindkettőn van A-állás, modern digit vázakon is rendesen működnek, nem kell ződgombozni.
A gumijukon és a tubuson szokásos normál használati nyomok, semmi komoly vagy zavaró.
Gyakorlatilag minimális különbség van közöttük, gyanítom hogy ugyanabban a gyárban készültek, szerkezetileg szvsz nagyjából azonosak. Közelpontjuk 20 centinél kicsit közelebb, szembefényt is meglepően jól tűrik, viszonylag közelre is jól használható olcsó nagylátók 24x36-ra is. Igény esetén küldök képet velük és/vagy róluk.
Megtekinthetők, kipróbálhatók és alkudozhatók napközben a Westendnél előre egyeztetett időpontban, reggel vagy este pedig egyéni megbeszélés alapján. Webox, foxpost és társain keresztüli kézbesítés is bejátszhat. Mailcímem publikus.
Sziasztok! Eladó a következő 2 termék pentax fényképezőgéphez:
-Pentax HD DA 20-40mm F:2.8-4 Limited fekete objektív - 9600340 - 179 990Ft Hibátlanul működő szép állapotban.Gyár eslő-hátsó objektívsapka és napellenző.
-Metz 58-AF1 rendszervaku - 759067 - 48 000Ft Első tulajdonostól, hibátlanul működő állapotban.Gyári dobozával, tokkal, alsó vakutalpazattal és egy hozzá vásárolt gyári diffúzorral. (A jobb felső részen egy kis törés van a lemezen de ez nem befolyásolja a vaku működését.)
Más rendszerre való áttérés miatt eladóak az alábbi megmaradt portékák. Posta, csomagautomata, futár, valamint személyes pécsi átvétel lehetséges, érdeklődni a publikus e-mail címemen lehet.
Pentax DA 35mm F2.4 AL objektív gyári első és hátsó sapkával, valamint egy utángyártott első sapkával és egy menetes napellenzővel, újszerű állapotban (karc, gomba és pormentes). Második tulajdonosa vagyok, itt a fórumon vettem. Serial: 4196099 Ára: 35.000Ft.
Pentax DA 50mm F1.8 objektív gyári első és hátsó sapkával és egy menetes napellenzővel, újszerű állapotban (karc, gomba és pormentes). Első tulajdonosa vagyok, Fotoplus-ban vettem 2013-ban. Serial: 4193872 Ára: 35.000Ft.
Pentax DA 16-45 F4 objektív gyári első és hátsó sapkával jó állapotban (karc és gomba mentes, némi nagyon apró por van benne). A zoomgyűrű nincs megnyúlva, a tubusa nem lötyög, képe éles. Itt, a fórumon vettem pár éve. Serial: 5909726 Ára: 45.000Ft.
Cosina 100mm 1:3.5 MC Macro autofókuszos objektív, bajonettes hátsó és utángyártott első sapkával, jó állapotban (por és gombamentes, a tubuson van egy karc). Amennyire műanyag és hangos, annyira szép képe és pontos fókusza van, enyhe hangulatos, meleg árnyalattal. Serial: 9005631 Ára: 23.000Ft. Köszönöm az érdeklődést, elkelt. Szép fényeket az új tulajdonosának!
Pentax D-BG2 gyári portré markolat, K10D és K20D-re. A csatlakozó védőkupakja hiányzik, de jó állapotban van, minden jól működik rajta. E-bay-es beszerzés. Serial: nincs Ára: 12.000Ft.
Dörr Action Black no. 4. oldaltáska szép állapotban, első tulajdonos vagyok. Kényelmesen elfér benne egy váz 16-45 méretű obival, két objektív és némi apróság az oldalsó és az első zsebekben. Serial: nincs, Ára: 4.000Ft. Link.
Manfrotto Advanced Holster S válltáska új állapotban (2-3 alkalommal ha használtam), első tulajdonos vagyok. Váz + 16-45 méretű objektív, tartalék akku és iratok férnek el benne. Serial: nincs Ára: 8.000Ft. Link.
Lowepro Mini Trekker AW hátizsák, gyönyörű, újszerű állapotban (max. egy tucatszor használhattam), minden térelválasztója és kiegészítője megvan, első tulajdonos vagyok. Rengeteg dolog elfér benne. Serial: nincs Ára: 16.000Ft. Link.
2013-ban, az első tulajdonosától vásárolt SMC Pentax-DA 55-300mm F4-5.8 ED, dobozában, tartozékokkal. Az objektív tökéletes mechanikai és optikai állapotban van, a mai napig használom. Gyári tartozékok:
Eladó sorba került szeretett K10D típusú fényképezőgépem (szériaszám: 2830116) és a hozzátartozó
smc Pentax DA 18-55 mm F3.5-5.6 AL objektív ( szériaszám: 6089454).
Generációváltás miatt adom el. A gépre mindig nagyon vigyáztam. Jórészt családi fotózásra használtam.
Megkímélt, szép karcmentes állapotban van és természetesen minden funkciója hibátlanul működik. Az objektívet nagyon keveset használtam, inkább csak itthon pihent a szekrényben. Az obi karc és gombamentes állapotban van. A géphez adom még a tartozékokat: gyári akkumulátort (még teljesen acélos állapotban), akkumulátor töltőt, vázsapkát, CD-ket, magyar nyelvű használati útmutatót, és még a gép eredeti papírjait is. A vázban 20 713 expozíció van.
A gépet és az objektívet egyben szeretném eladni, de akinek csak váz kellene az is megoldható. Személyesen Balmazújvároson, vagy Debrecenben vehető át. Utánvéttel, vagy előreutalás után postázom is a vevő felelősségére.