Hétfőn bementem Szegedre(50KM),befelé semmi.....ott voltam kb egy órát,majd mikor elindítottam megint se szervo se abs,stb. Egész hazáig szar volt. Ma elindítottam....szar megint. mentem húsz Km-t végig rossz volt.Megálltam tankolni,utána hazáig végig jó.... :D Kezd idegesíteni :)
sajnos a piros/fehér hosszútávon nem hálás. volt anno egy piros swiftünk, már nem bírtam, elvittem, felpolírozták. tényleg gyönyörű volt, pár hétig. aztán rendszeresen kellett kezelni, végül ahogy koptak a micronok már borzasztóbb volt, mint a legelső polír előtt. :( a gp-be egyszerűen nem merek belekezdeni. :((ráadásul csak a műa elemeket vagy a kasztnit is?)
amit javasolsz lámpafelpolírozás és fólia nem drágább, mintha vinjotól kérnék egy pár új búrát oszt replace.. mit gondolsz?
régebben említettem, hogy a Ferrarin mattulnak a lökösök, és müa. elemek. :(
egy ideje -1 éve kb.- feltűnt hogy a jobb lámpa, -bal kevésbé- kezd pókhálósodni. :( lehet ezzel
vmi kezdeni házilag, vmi polir vagy ilyesmire gondolok. bár azt hallottam ez csak átmeneti megoldás lehet, ha lepolírozzák az UV védő réteget még rondább lesz egy idő után. (az autó gyári fényezés, lámpák gyáriak)
Osram xenarc nightbreaker unlimitedet vettem ezt trafoval egyutt adjak a lampa alapbol is magassagallitos,lampa moso nincs egyedul de az sztem nem is lesz most egyenlore azon vagyok h hlehet beszerelni. Ha jol tudom belehet tenni a h1 helyere pk32d2 foglalatu viszont ugye a csati mas nem tudom h lehet venni hozzá átalakítót vagy kénytelen leszek beszerezni hozza a gyari xenonos lámpát...de még egy autóvillamosságít azért megprobálok hátha tudnak valamit okozni :)