Az enyém ránézésre ugyan ez, de a hengeres rész alul a műanyag rögzítő elem alatt nyitott, abban van egy zeger gyűrű, illetve egy hengeres dugószerű valami egy műanyag füllel. De úgy be volt állva hogy esély sem volt a kiszerelésére így maradt ahogy volt.
Az a hengeres rész nem is szétszedhető.Az maga egyben a száritószürő,a maga csővezetékeivel.Grandén legalábbis.bravo 2n nem tudom merre van de alakja hasonló a punyeszhez.Képet rakjatok fel hogy mire gondoltok.
Megszűnik a kgfb ágazata és a végére "jól" megvicceltek mindenkit, csak a "dupla poén" az volt hogy a cig pannonia biztosító ( mkb-t megvették, vagy csak átnevezték, ki tudja) is kiküldött egy ilyen poénos levelet, hasonló összeggel.
Nem valami jó vicc, de egyébként ha nem vált véletlenül a delikvens, akkor is megszűnik a biztosítása az évfordulóra. Szóval vagy váltás, vagy új kötése a lejárati nap utáni napon.
Az a szűrő. Alulról lehet kivenni, de nekem úgy be volt állva hogy esélyét sem láttam a cserének, nem akartam hogy az erőltetést a hűtő bánja így maradt a régi.
Szóval tegnap megvolt a hűtő csere, élőben nehezebb volt mint a leírásból gondoltam volna de estére meglett.
Lehet legközelebb inkább fizetek érte, habár így a menetfény kábeleit sokkal optimálisabban tudtam elrendezni.
Csakhogy a gyakorlati tapasztalat azt mutatta hogy nem volt megkopva. Ott ment szarra a lanckerek ahol a lanckopast (nyulast) nem kezeltek, hanem jartak vele.
A márkaszarozást mi kapjuk. Nap mint nap. Köztudott az Olasz járgányok megbízhatatlan, folyton elromló, pénztemető gépek, de, ha ilyen problémái lennének......
Nem hiszed el, volt olyan, hogy azt mondtam, van bőséges szerszámkészlet a csomagtartóban, ha útközben elromlik meg tudom javítani:) Erre mit mond, na ugye:)