Ha ár nélkül hirdeted, arra rámozdulnak a vasas orkok. Azok meg így alkudoznak. Ezért szokták beleírni a hirdetésekbe, hogy: "főnöknek, tesóknak, vasba nem adom".
Újabb gyöngyszem az ajánlata 80e ft :) mondtam,hogy úgy érzem ennél többet ér. Majd a hölgy válasza a magázódásból tegezésre váltott "akkor fulladj meg"
Szervusz! Szeretném megkérdezni,h.a 4t trans üza.tankja nem ugyanott van mint a 2tnek?? Multkorjában láttam képeet a zárható csomagtérről,és nem ott volt. Ott van neki mint pl. A sedané?
Sziasztok...kellemes vasárnapot mindenkinek...a szabadonfutóról szeretnék kérdezni.Jol tudom hogy annak van egy bizonyos élettartalma ,amit nagyon megrövidít az utánfutózas bekapcsolt szabadonfutóval es a mindennapi terhelés?? A lényeg az hogy az én kocsimban nem működik a szabadonfutó..és amit tudni kell róla hogy egy jo darabig piacos kocsiként szolgált (utánfútó+telepakolt kocsi egy jo par evig )....mikor probáltam bekapcsolni akkor 1es 2es ben ment de 3ast meg a 4est kidobálta....kidobja es megál a kocsi hiába benne a sebesség....hogy néz ki az aszabadonfutó?? Kitudom azt otthon cserélni?? Valaki azt mondta hogy lehet az egész valtó kuka...de én nemhiszem mert tudom hogy piacos kocsi volt es az öli a szabadonfutót..vagy tévedek?? Minnél hamarabb megszeretném csinálni...előre is köszönöm a válaszokat :) :)
Kicsi a tábor sajnos. Itthon sokkal kevesebben rajonganak érte mint a Ladákért mondjuk és ott azért már szép/normális árakat lehet látni évek óta. Én is levettem a Trans hirdetését, konkrétan most egy perce. 500.000 alatt kezdtek jönni a hívások és ha őszinte akarok lenni, akkor abból mindössze kettő volt tényleg komoly vételi szándék.
Így végül úgy döntöttem, hogy megcsinálom magamnak és legfeljebb rápróbálok a német piacra később. Vagy, ahogy ez lenni szokott annyira elkezdek kötődni hozzá, hogy megmarad. Most is al oldtimer expon egyet sem láttam.
Lehet, hogy megy az enyém is! :( Nincs vele sok bajom, csak nem komfortos! Meg le kellene kapni az alvázról a kasznit, mert az alváz eléggé rozsdás és a rohadás megelőzésére le kellene kezelni. Az a hülye zörgés megőrjít benne! Nagyon elb.szták azt a műszerfalat! Maradtak volna az utolsó szériás 2T műszerfalánál és azt kellett volna egy kicsit "esztétikusabbra" faragni, ha már nekik nem tetszett úgy... De lehet, hogy én fogom ezt megcsinálni és akkor marad! :) Amúgy a 6-6,5 literes fogyasztása (80-110 km/h) elég jó, de nem a mai forgalomba való már ez az autó! Sokszor azt érzem, hogy "Ne egy ilyen vén szar menjen már előttem!" okból akarják leelőzni és van olyan is, hogy szinte lelökne az útról legszívesebben! :/ Pedig mostanában tartom vele a 90-100 km/h-t! De más márkájú autóval sem mennék többet... Szóval; még nem tudom...
Így jár aki ár nélkül hirdet, megérdemli, viselje a következményeit. Az ár nélkülinél már csak a "legmagasabb licitért eladó" megjelöléssel hirdetettek a jobbak. Ha el akarja adni, akkor írjon árat, vagy tegye fel az ebayre/vaterára licitre. Ha meg nem akarja eladni, ne hirdesse.
De hát nem kötelező tőled venni wartburgot. Lehet kapni 80 meg akár 50 ezerért is. A tied nem az a minőség, ennek megfelelően máshogyan van beárazva. Nem kényszer kisajátítás ez az általa megálmodott áron.