Nemrég vásároltam egy 2008-as SR50 karbis robogót, ami indításnál ER 0006 hibakódót dob. ( Neten mindössze ennyit találtam: "it appears when the speed arrow is not near 0 km/h, that's why it does a full rotation - after that, the dash should act normally. " ) A gép elindul, motorikusan hibátlan viszont az említett hibakód után teljesen elmegy a kijelző és a mechanikus mutató is. Az önindító nem megy, a duda sem, illetve olykor-olykor az index sem.Minden más ok. Szétszereltem itt-ott, a csatlakozók jónak tűnnek kicsit megtisztítottam őket, de az eredmény ugyanaz. Egy-egy döccenőn néha bekapcsol a digitális kijelző de pár mp után megint elmegy. Az akksi állapotáról egyenlőre nem tudok nyilatkozni, a napokban kimérem és feltöltöm hálózatról. Mielőtt szervizbe vinném gondolom megkérdezlek Titeket, hátha találkoztatok ilyennel és van olyan megoldás amit otthon eszközölni tudnék.
Eladó,illetve cserélhető a képeken látható Aprilia SR 50 Racing Ditech,2004-es évjáratú,megkímélt,szép állapotú,rendszeresen karbantartott,apró karcok vannak már rajta,de semmi komoly. Csere érdekel 4 sebis Simson robogóra,illetve 4 ütemű robogóra,autóra,mobilra,műszaki cikkre,számítástechnikai eszközre!!!
Segítségre lenne szükségem valaki olyantól, akinek 98 utáni SR-je van. Azt szeretném tudni, hogy az ülés alatti kerek hátsó lámpának mekkora az átmérője? Az autómhoz kéne, de mindenhol csak rendelésre van, ezért nem tudom megnézni, hogy jó-e nekem a méret.
Üdv! Van egy 2004-es Sr50-em ("kör") eladó. DiTech volt, karbisra lett alakítva (12-es karbi van rajta). Elől-hátul tárcsafékes, gumik 90%-ak, pár hónapos akku van benne, ülés újrahúzva, friss fagyálló, friss hajtómű olaj. Hidegen-melegen jól indul, minden lámpa és visszajelző működik. Gyári csomagtartó van rajta. Eladás oka, hogy a család nő tagjainak nagy, nem merik használni, ezért kisebbet szeretnénk venni. Ha valakit érdekel, a barna70@citromail -on írjon, s küldök képeket.
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni aprilia sr old első teleszkópba mennyi olaj kell és hogyan kell feltölteni van e vmi különleges technikája(Teleszkóp drabokra szedve)? Keresek Aprilia sr old jobb oldali első teleszkópot vagy akár párban is! Válaszokat előre is köszönöm! Üdv
Sziasztok! Segitség kellene.Van egy aprilia sr 50em vizes,karbis.2 napot állt eltünt a szikra a motorból.Trafó,Cdi, fesz szab másik motoron kipróbálva oké. alaplapról jönn fel áram,de nem tudom a pontos értékeket hogy mennyinek kell lennie.tudna valaki segiteni vagy kapcsolási rajzott mellékelni?valami fényképet.Köszi!
Köszönöm, igazad van. Néztem már, de ott meg kapásból le fognak cseszni, hogy olvassak vissza 7523473452 hozzászólást, aztán kérdezzek, mert már többször leírták (gondolom).
Üdv. Van egy 2004-es Morini blokkos ditech robogóm. Rendszeresen járok vele munkába, ha az aksi rendben van, indul is gond nélkül. Viszont olyan jelenséget figyeltem meg, hogy ha 'nyél gázon' megyek vele, akkor húz szép szabályosan, de ha - úgymond - be akarom tartani a szabályokat és 50 körüli sebességgel megyek, akkor utána dadogósan gyorsul, erőtlen, mintha el akarna fogyni a benzin. Van valami a típusra jellemző hiba, ami ezt okozhatja? Hogy kezdjek hozzá a hibakeresésnek?
Aprilia SR 50 a dupla körlámpás. Elöl is a projektor utánzattal, ami nemigen világít a sötétben. Ki lehet valamire cserélni azokat az átok lámpákat. A legerősebb égők vannak benne de így sem combos. Tudtok valami megoldást rá?
Sziasztok. Remélem jár erre valaki mostanság.. Segítsetek már beazonosítani ezt a sárvédőt. Rallyhoz vettem, nem nem passzol, filccel rá van írva, hogy SR.. De melyikhez??