13-as csillagvillás, és hosszú szárú dugókulcs ajánlott. Ki kell fűzni a kábelköteget, aztán 2 csavar fogja a doblemezhez, 2 a sárvédő tartóhoz, 1 elöl a lököstartóhoz, és 3 db az A oszlophoz. Még egy olyan műszaki analfabéta, mint én is meg tudta csinálni. :)
Ha már pár hozzászólással lentebb volt róla szó, akkor felteszem az ominózus kérdést: Keresek 2T gyári tolótetős, jó állapotú kasztnit, valaki tud-e esetleg? Csak szép állapotú érdekel, nem akarok foltozgatni.
Hát nekem se a korán kelés, se a nagy alkudozás nem az erősségem :D Örülök hogy neked ilyen szerencséd volt, én végül csak néhány különleges izzót meg jelzőlámpát vettem. De baromi lassan is haladtam, ennyi jó dolog közül nehezebben látom meg azt ami kellhet, mintha sok szar között lenne kevés jó.
Én a mai pestszentlőrinci börzén voltam így. Életem első börzézése volt, de szerintem annyira nem fogom túlzásba vinni. Egy-egy normálisabb árust leszámítva a legapróbb szirszarokért is alaphangon 1000 forintokat kérnek. Ami meg kicsit értékesebb alkatrész (pl. gyári új akármi), azért meg az egyéb helyeken tapasztalható árnak gyakran a kétszeresét is elkérik.
Szóval kb. olyan benyomásom volt, mint egy bolhapiacon, csak több autós dolog van, és minden a többszörösébe kerül.
Az nagy munka. És kell hozzá jó állapotú kárpit is. Meg nyitogató-tekerő (amiből jó állapotú nincs nagyon, csak törött állapotú). Meg hegesztő tudás. Meg utána fényezés előkészítés és fényezés. És utána a négy sarkán meg kell csinálni a vízlevezető csöveket is a gyárinál minőségibb anyagból. Nekem gates csövek voltak.
A gyárit nem preferálod? Kereshetnél egy tetőablakos bontott Wartburgot és cserélhetnéd az egész tetőt, úgy tudom a hegesztési varratok mentén cserélhető a tető.