Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Ha annyi eszem lenne mint amennyi nincs, legalább ötletként felmerült volna, hogy erre van szoftver. Manuálisan kalapáltam eddig, bár igaz, nincs annyi új dolog, amit ne tudtam volna fejben tartani, vagy rögtön megcsináltam. De így nincs mit elfelejteni. Köszike.
Nemrég volt egy frissítés - automatikusan természetesen - ami után az eddigi összes munkám (~15 év) Word dokumentumában a beillesztett képletek - amit a Word saját képletszerkesztőjével illesztettem be - mind rossz pozícióban vannak. A sor közepére illesztése helyet (magasság irányban) felülre vannak illesztve. Mellékelek egy képet is. Fontos hogy a formázás miatt ezek a képletek mind a "szöveggel egy sorba" lettek beillesztve, ennek meg is kellene maradnia.
Kérlek segítsetek, mert ez most egy komoly probléma.
Ezt nekem úgyis előállította, hogy soha nem volt hálózaton a gép... a teljes lemezre soha nem működött, ha fájlonként nem is, de alkönyvtáranként kellett szabaddá tenni ami addig is csak az enyém volt. A nagy adatmozgatás pl. backup lemezre, így linux alatt ment.
Adott egy HDD, ami eddig a routerre kötve lakott, és azon keresztül valamikor valamit hegesztettem rajta (ne kérdezzétek).
Most átköltöztettük közvetlenül a géphez, ámde valami gáz van a jogokkal, mert ahány mappába be akarok nézni, mindig megkérdezi, hogy biztosan van-e ehhez jogom. Amikor az "igen"-re kattintok, akkor engedelmesen továbbmegy - no de a .pdf fájlokat nem engedi megnézni, hozzáférés letiltva. Egyenként át tudom alakítani a jogokat, de nincs erre valami beikszelés, hogy az alkönyvtárakra is vonatkozzon? Segítsetek légyszi kicsit, lehetőleg step-by-step... Nagyon szépen köszönöm előre is!
Itt Európában gondosan ügyeltek a szabványok létrehozásakor hogy ne legyen egységes, minden sugárzástípusra érvényes szabvány, így mindegyikhez lehetőleg külön készülék kelljen.
DVT-T = digitális földfelszíni sugárzás szabványa.
DVB-H = mobil készülékek szabványa.
DVB-S = műholdas sugárzás szabványa.
DVB-C = kábeles sugárzás szabványa.
Az általad venni kívánt kártya kizárólag az antennával fogható földfelszíni adások vételére képes.
Megvan. Bár nem értem. Amikor a Vezérlőpultban ezt tettem meg alapértelmezett nyomtatóként, a Word nyomtatóválasztási listáján is megjelent a többi korábban is ott levő 2-3 nyomtató mellett.
Az asztali gépemhez (Win7 pro) csatlakozik egí Brother lézernyomtatócska. Én, mint rendszergarázda installáltam a saját bejelentkezésem idején. Működik is jól. A feleségem külön user nem rendszergazdai jogokkal, és nála ez a nyomtató nem is látszik. Nem is tud nyomtatni. Pedig hát ez rendszernyomtató, nem egy felhasználóhoz kötött. Vagy meg kellene osztani? Hol, hogyan?
Most én elutazom 3 hétre, hogy hagyjam itthon az asszonyt nyomtató nélkül :-?
Egy új fejlemény a gépemen: ma estétől az interneten talált képeket csak OmniPage Documentként hajlandó menteni. Hogyan tudom visszaállítani a régi verziót (jpg, gif, png stb.)? Amúgy nem babráltam hozzá semmilyen beállításhoz.
Akkor kérdezek mégegyet. Az XP-n folyton felugrál (kb. kétpercenként) egy hibaüzenet: PreferencesManager.exe - Bad image. The application or DLL C:\WINDOWSsystem32lspgmb.dll is not a valid Windows image.
Fogalmam sincs, mi az az lspgmb.dll, a gugli még csak nem is hallott róla.
Sziasztok! Van két PC, egyik WinXP, másik Win10, internet egyiken sincs. A két gépet szeretném összekötni crossover ethernet kábellel, fájlmegosztás végett. Belegabalyodtam, mint hülyegyerek a hózentrógerbe. Valaki tudna ebben segíteni, lassan és érthetően? Köszi!
Sziasztok. Van egy TP-LINK TL-WN822N hálózati kártyám ami.
Ablak közelébe helyezve használom. Ez idáig problémamentesen fogott jelet. Pár napja viszont sokkal gyengébben fogja, mint az asztalon található laptop saját wifije.
Angolul tudsz? Letöltöd, telepíted és beállítod a neked szükséges módon. A kérdést, amit feltettél, gondolom, érted. :-D Így a problémád megoldása az, hogy bizonyos fájlok egyszerre két helyen legyenek, szinkronozva, de csak egyirányúan. Ehhez kaptál linket. Én is tudok ilyen programot, allway sync a neve, ahhoz is kell angolul tudni.