ugyanaz?4 ah-val kisebb :D nameg mi az eleg? beindul egy 8ah akkurol is nyaron,akkor attol mar az is eleg? egy kicsit nagyobb akku sokkal tartosabb + nagy hidegben is 1et forgat rajta es indul
miert ne lehetne?akar 2vel kisebbet is feltehetsz,max leugrik rola 120nal.a mernokok viccbol terveztek szerinted egy adott meretre?..sokan ruppotlankodnak itt az olcsobb 140-essel hatulra,en nem tennem
Bocsi az esetleges láma kérdésért, de megköszönöm a segítséget. A Spidermax gyári gumimérete 120/80 r16 elől és 150/70 r16 hátul. Jelenleg a motoron 110/80 r16 van elől és 140/70 r16 hátul. Most szeretném lecserélni a gumikat újakra. Lehet az, hogy előre a gyári 120/80 r16 méret megy, hátra pedig a 140/70 r16? Nem tudom elől most miért nem a gyári méret van. Hátul tudom, hogy a gyári méret szívás.
akku YTX20CH-BS is epp belefer,en ilyet vettem bele :)
nullazas pedig gazkarnal menu pocok benyomva tart,ugy add ra gyujtas es ugy mar azokat a menuket is elered,rovid hosszu nyomogatasok,onnan mar ki lehet legozni.gepkonyvben van bovebben angolul abrakkal egyebkent
Egy 250-es Madisonnal gazdagodtam a napokban. Szeretnék kérdezni, lehet volt már kérdés, még nem olvastam végig a fórumot. Keresek javítási könyvet pdf-ben, megköszönném ha valaki küldene. Illetve olajcserékhez készülök, a hajtóműben van leeresztő, illetve kontroll csavar, vagy le kell szívni a 2,5dl-t, be az újat, és kaktusz?
Mi van a benne lévő aksira írva? Nekem olyan bonyolult volt, hogy a Google keresővel meg lehet találni mi való bele. Ha AGM-et akarsz akkor megméred mekkora a savas és akkorát veszel belőle. Ezen mi olyan nehéz..?
Végül is még nem vettem nem tudtam eldönteni savas vagy AGM ? Ha Agm milyen Ah 12vagy 14? Itt nem sok segitséget kapok!! Aztán levettem a Yuasa akksim tetejét felöntöttem deszt vizzel feltöltöttem most egymás után 10szer indul!
csak üresen a termosztát patron eredetiben 32 ezer Ft ahogy rákerestem. Akkor a 15 nem is túl " drága" :) Vedd ki, lehet csak elfordult a házban. Vagy kiveszed és elmész egy autós-motoros boltba és válogatsz ha megengedik. Nyitás érték stimmeljen meg a befogatás,méret.
Mintha találkoztam volna oly csatival, kapcsolóval, még oto szerelő koromból ahol gyárilag összemaszatolták valami hasonló kencével.(szilikon zsir)Főleg japánok.?
vettem,vétel,megy csak még előbb be is kéne tennem a számlámra.Most már végre felfogtam,valamit tennem kell,ha nem akarom,továbbra is pusztítani a csúcsokat.Amit helyesbítenék-A plusz az állandó amit egy relén keresztül kap a tű a tápszivattyúval együtt,és a negatívot kapcsolgatja az elektronika.Ha a gyújtást ráadod 1-2 sec ig működteti az elektronika a szivattyút,hogy a rendszernyomás felépüljön.azt utána csak ha forgás jelet kap,de akkor a tű is kap testet.(indítozás) A jó hangos pumpám lehet kicsit már szar,és kicsit több áram kúszik át rajta amit a 10A bizti a táblában még ki bír de ott valami az a tűnek már sok.A lényeg, ha lebiztosítom akkor megmenthetem az életét. Azt néztem( és már nem az én szakterületem) van lomha és gyors üvegbizti 5x20 as 2A-es .Biztonság kedvéért a gyorsat rakom be a körbe,de van ennek jelentősége?Lehet, ez meg állandóan le fog vágódni. De a nyomozást még folyt.