2010 Benzines Renault scenicbe szeretnék tempomatot. Aki tud segíteni kérem írjon hívjon 303558408 jozsefsurman@gmail.com Pest megye Budapest vagy Bács
Próbáltam privátban, de le van nálad tiltva. Tehát nekem a ketyere@gmx.de címen tudsz írni, az ár közben lement 54ezerre... de fenn van a Jófogáson is.
Érdeklődni szeretnék hogy van-e itt esetleg olyan felhasználó aki vállalná egy Peugeot Partner 2008 évjáratú gépkocsiban a tempomat beszerelését ? Vagy ha esetleg nincsen akkor kit tudnátok ajánlani aki vállal ilyesmit és kb mennyibe kerülne egy ilyen művelet anyaggal és munkadíjjal ? Lehetőleg Budapest környékéről keresnék . Üdv. Tamás
g.galilei:korábban írtad, hogy elektronikus gázpedálhoz gyártasz tempomatot, ez még aktuális? (egy korábban linkelt leírásod már nem, de hátha.) Egy 2002-es Mazda MPV-be gondolkodom ilyesmin, de nem a 100e feletti kategóriában... Írhatsz a nicknevem@mailbox.hu címre is. Kösz.
Most olyat kérdezek amit még itt senki. `89-es Honda Civicbe tud e valaki valamilyen tempomatot ajánlani. Automata, dupla karburátoros, nincs benne ECU. Az évjárat ne tévesszen meg senkit:D ez a játszós autóm és akarok bele egy tempomatot!
Nos valóban 5 percen belül van a tempomat belővése,h működjön ahogy mondani szokás,köszönéssel együtt :))Ha összevan dugva a gép a laptoppal és benne vagy a programban,mappában akkor 2 perc :)
De meg kell találni,hol van eldugva,melik almenüben :)
A tudást kell megfizetni ,meg az eszközt (beruházást). Egy szerelő is úgy javította meg egy autó ajtaját amin nem működött a zár és már többen nézték,hogy tenyérrel ráütött.Mikor megkérdezte a tulaj mennyi lessz,az rávágta ötezer.Kérdezte miért ilyen drága ez az öt perc? Szerelő mondta:mert tudtam hová kell ütni :)))
Nem tör le. :) Használati értékét amúgy se látom, szerintem nemigen használnám, csak ha már ilyen kart vettem jobb lett volna. Néztem videót, illetve leírást, eszerint pár kattintás az egész (egy helyen kell beállítani, hogy aktiv), ha van Lexia3, az emberem, aki megcsinálta mégis vagy 20 percet szórakozott vele. 2 perc és pár kattintás múltán már aktív volt a cucc, de azt mondta, hogy még a motorbeállítások között is be kell lőni, és ezután még vagy negyed órát nyomkodta. Ezt azért csinálta, hogy ne 2 perc melóér kérje el a lóvét, ami esetleg szarul nézne ki, vagy tényleg mást is be kell állítani a tempomat aktiválásán kívül? Ez a limiteres funkció külön beállítandó?
Ugye,hogy megmondtam neked? A perforálást a ker helyén, ami nincs , meg , h nem működik az csak úgy ha a kar a helyén :)))) Nem adja a pözsó olyan 1xűen :) Mi a PPS 2000-el többek közt a tempomatokat kezeljük, komplett hibakeresést ,kigyűjtést illetve azok törlését végezzük. Pl a com 2000 cserénél is kellhet , mert a távkulcsot meg a kiszolgáló egységet (BSI-t) lehet össze kell hozni kóddal.Amit persze rutinos auto tolvajok levadásznak az éterből :))
SZóval hardver hozzáadásokat fel kell tanítani,meg persze amiket gyárilag rátettek és lehet ki-be kapcsolni.
Lehet élőképet nézni a mototr befecskendező rendszeréről,nyomásokról,injektorok-porlasztók állapotáról...stb-stb.
Örülök,h jó lett a tempód. Ne törjön le,h nem műxik a limit. Ha gyorsítol előzéskor ez is visszaáll az eredeti sebességre ha elveszed a cipőd a g.pedálról :)))
Ebay-en néztem Lexia 3 kábel olyan 20 ropi körül van. A tempomat bekapcsolásán kívül átlag halandó tudja még valami értelmesre használni? Esetleg van még valami, ami benne van a Pözsókban, és csak aktívvá kellene tenni?
Megtörtént a "tempomatosítás" a Peugeot Partneremben. Sajnos a kormányoszlop burkolaton a kikönnyítés tényleg csak annyi volt, hogy rárajzolták a helyét, amit ki kellett faragnom, és esztétikusan nem volt könnyű megcsinálni. Kart bedugni a helyére csak egy mozdulat, de természetesen nem működött kapásból, kellett hozzá egy szaki, aki egy ötösér PPS2000-el felokosította a Rezsó computerét. Limiteres kart vettem, de azt mondta a limiter részt felejtsem el, mert ahhoz másik gázpedál is kellene. Faszán megy, bár jobban örültem volna, ha a limiter is működne...
A gyár és márkaképviselet nem adja csak úgy az extrákat,köztük a tempomatot sem,csak felárral.
Gondoltak arra,hogy ne csak bepattintsuk a helyére a kart és van tempomat és öröm :D:D Ezért kell a "feltanítás" avagy jelen van-e ,(vagy nincs,) a motor vezérlésben az eszköz. Ehhez már kell a laptop a programmal,vagy szervíz :)) Vagy ismerős,barát aki ezt elvégzi :)
Army74. Köszönöm a tájékoztatásodat. Ami furcsa volt nekem, hogy semelyik fórum nem írt tanítást. Csak annyit hogy bedugták a kart, és működött. Az általam becsatolt szerelési útmutató sem tartalmaz ilyet. Természetesen ez nem azt jelenti hogy nem kell, csak furcsának tartom. Egyeztetek a megadott személlyel, és Köszönöm a kommentet.