Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Magyarország honvédelme és biztonsága EU, NATO, és világviszonylatban.
Minden, ami a MH helyzetét befolyásolta a közelmúltban, befolyásolja a jelenben, és befolyásolhatja a jövőben.
Aktív és inaktív katonák, rendvédelmiek, és a honvédelem iránt elkötelezett civilek klubja.
Hogy te milyen jól tudsz tolmácsolni a kormányzati kamu magyar és az érthető tiszta magyar nyelv között. Elképesztő. :)
Erre, hogy a 84 éves szomszéd Éva néni szavait idézzem: "Minek lopnak ezek mán hát nem loptak mán eleget, ezeknek semmi nem elég? Hát mit akarnak ennyi pénzzel arany wc -be szarni? Ezek az árvák könnyét is ellopják! Sosem elég??!"
Ismerve a Currus minőségi felújítását, szerintem jó lesz, ha működőképesek maradnak. Szerintem ha felújítanak egy technikát, akkor az nem lesz 5km-en belül blokkrepedéses, nem fog benne 20 cm magasan állni a víz, illetve a motor felújítás nem csak arról szól, hogy mindent lefújnak ezüst színű festékkel.
Elhiszem , hogy támogatni kel a magyar "hadi part", de 5 db fegyevertartóért 1 millió egy kicsit sok, nem?
Akkor ezek a lánctalpasok sem lesznek mostanában lecserélve. Mikori kiadásúak lehetnek, én a 70-es évekre tippelek, max 80-as évek eleje. Van még hozzájuk elfekvőben alkatrész, vagy az orosz barátainktól jön.
Ha trélerrel lánctalpast kell szállítani ne csak a 72-re gondoljatok, van más láncos is a seregben. Árvízi védekezés során, ezeket a gépeket átutaztatják az egész országon.