Parafa poros gumi ( barna ) tömítést kell használni, a felületeket nitrohígítóval, vagy féktisztítóval takarítani. Hő és olajálló Loctite tömítőpasztát, vagy FBS-t kell használni, a száradási idő min 12 óra. Utána a csavarokat minimálisan utána kell még húzni. Ha nincs száradási idő, folyni vagy szivárogni fog. Ha szárazon teszed, akkor időnként utána kell húzni a csavarokat, de szivárogni mindig fog.
Helló jó lett 90en tartja a vizet mostmár jah és a hőgombát is jól megtakarítottam csiszolóval mert nem mutatott valós értéket most már rendbe van jók az értékek is.
Szia! Dobd ki a vírusírtót! Téves riasztás! Már vagy 1,5 éve lent van most is letöltöttem simán lejött. De az amit írtál a fényképezett verzió. De mégis jobb mint a cseh mert ezt legalább lehet fordítóval kisilavizálni és nem kell különleges karaktereket keresni, hogy egy-egy szó értelmes legyen.
Én is ugyan ebben a cipőben vagyok. Én leszedtem és amikor leszedtem kiderült, hogy rossz tömítést vettem, mert a kipufogótömítést is szívósor tömítésként árulták. Lehet olyan tömítést venni, ami mindkettőt tömíti, de az én 99-s Mpimben a lenti linken lévő tömítés volt. Ebből kell és jó vagy. Sajnos még én sem estem neki a cserének még egyszer, mert jött a hideg. Természetesen szívósoron nem szabad szilikon tömítést használni.
Üdv. Uraim! Mint uj játékos szeretnék kérdezni egy aprót. 98-as felcin elképzelhetö e hogy külön van a szivó és kipuff tömités? Hengerenkénti befecsis és falsch-ot sziv a szívósornál és mocsok lusta lennék lebontani mindent (Kipuffot, leömlöt). Bár nyilván megtudom ha leszedem a szivósort, de aztán télleg le kell tegyük pár napra, meg nem akarok egyszerre 2 fajta tömitést venni mert ugy már drága, és min. dupla melo ha nem több. Választ elöre is köszi
van egy olyan gondom, hogy az előző olajcserekor cseréltem olajteknő tömítést, papír tömítést vettem, be lett kenve tömítőpasztával. Rendesen megtisztítottam a felületeket. Párszáz km múlva már fosta az olajat. Gondoltam leszarom, a következő cseréig kibírja, így is lett. A következő csere most esedékes, vettem megint tömítést, a kérdésem, hogy most ezt akkor be lehet rakni simán szárazon, vagy muszáj bekenni valamivel? Rendes fekete motorszilikon volt, nem tudom mi lehetett a gond, esetleg az hogy csak kb 1 órája volt megszáradni, aztán fel lett töltve olajjal. Köszi a válszokat.
Hali! Segítséget szeretnék kérni. Adott egy 1998-as felicia. És égen földön szerelési, javítási útmutatót keresek! Légszi akinek van és nem irigy dobhatna egy e-mailt. :) mazsy23@gmail.com Köszönöm!!
Hát, nem tudom, én nem hallottam róla, hogy ez elterjedt probléma lenne. Miért ne lehetne egy szép állapotú (tiszta, nem rojtos szélű, stb.) bontottat beépíteni?
Egyébként a sima, nem pirotechnikás biztonsági öv nem egy ördöglakat.
Nem azt mondom, hogy bátran szedjük szét atomjaira, de egy kiszerelés, fedelek lebontása, tisztítás sok problémát meg tud oldani...
Bocsi, hogy beleszólok! A gumifékcső időnként előforduló belső szakadása nem engedi a folyadék visszaáramlását. Már tapasztaltam, igaz más tipusú autón.
Nekem a mozgatás nem jött be de legutóbb magától elmúlt,most ahogy írtam megütöttem a féknyerget és elindultam a menetszél lehűtötte.Egyik barátommal a hétvégén szétkapjuk megjáratjuk a munkahengert és meglátjuk,ő már szedett szét féket én nem,egyedül nem állok neki.Bízom benne hogy megjavul.