Közkívánatra, valamint az újoncok és a forróbb fejű őstagok okulására az alábbi szösszenetet kéretik elolvasni mindazoknak, akik először járnak itt és azoknak, akik csevegni kezdenek friss topiklakóinkkal:
Mi meg szerencse, hogy vegan-ok vagyunk, mert egyebkent bizonyara bevagnank egy nagy-nagy adagot mindenbol, amikor egyszer arrafele jarunk, es annyi lenne a fogyokuranknak :-)
5 év 'tagság' után, remélem nem számít reklámnak, hogy tudassam veletek: megnyitottuk magyar cukrászdánkat Nottingham-ben, 'Dessert Island Cake Shop and Cafe' néven. Ha arra jártok vendégeim vagytok egy sütire vagy kávéra:)
Most hirtelen nem tudom melyik radioado volt az, de elozo munkahelyemen allandoan ment a termelesben, es kb 25 szamot jatszottak osszesen, es nagyjabol minden harmadik szam utan bemondtak a mottot, hogy "more music variety"...
Nekem is az lokte le a szijat eloszor, aztan bovult a lista. Van, ami a kiss fm-nel is rosszabb errefele, mint capitol es capitol extra. A hely free radio se jobb. A tobbseg persze csung rajta, meg karaokeznak is ra... tok idegesito napi 8+ oraban ugyanazt a durvan 2 CD-nyi valogast hallgatni.
Es ot perc autoval / tiz perc bicajjal az erdo-mezo, plusz van harom hatalmas es nagyon szep park/zold terulet a varoson belul is, plusz egy folyo. Levego is jo, vizet se fluorozzak, es kituno a 4G lefedettseg... :-) Viszont nincs semmi normalis ruha bolt (Matalan, Next, Sports Direct, New Look, Primark, egyaltalan semmi ilyesmi), es nincs egy normalis autoszerelo se. Idealis lenne Cam-eknek?
Ambar en masmilyen zenet se szivesen hallgatok a szomszedbol, mert az altalaban popularis mainstream valami, amitol sajnos rosszul vagyok. Mint amit itt a radiokban ismetelnek gagyi elektro pop. Ilyen furcsan vagyok bekotve, hogy a "mindenki" szerint normalis izles ilyen tavol all tolem