Behalt az egyik (bal) tompított. Tényleg le kell bontani a fél autót az izzócseréhez, vagy van valami trükkféle? Gondolom, ilyenkor reped igazán a műanyag...
Márciusban kapott a feleségem egy Smart fortwo-t ( 45kw benzines 2004-s 64000km/óra szerint/), azóta 6000 km-t mentünk vele. Remekül megy, élmény vezetni, külsőleg, belsőleg jól néz ki, szerethető kis masina. Hetek óta olvassuk a fórumot visszamenőleg.
Egyedül az aggaszt, hogy a hűtővíz hőfoka csak két bogyóig megy fel, olvasatom szerint ez lehet légtelenítési vagy termosztát hiba.
E véget szeretnék Quattermantól kérni egy elérhetőséget. Az e-mail címem: joekalman@freemail.hu
Holnaptól vasárnapig leszek Pest mellett a kis autóval.
Vannak mindkét oldalán a terminálok laprugó fogások. A kiadási eszközöket kell körülbelül 0,8 mm vastag.
Forrasztott pozitív feed minden ellenállás elem és a negatív kábelt egy fehér kábelek.
Fenti fotó mutatja világít, míg a motor alapjárati dióda. Kérjük vegye figyelembe, hogy ez nem fog válni egy állandó vonás-ból az én-m okos belsejének. A diódák vannak elrendezve, ugyanúgy, mint a ellenállás fűtő elemek, mint látható, a vezetőülés. -Hoz használ egy piros dióda, mint volt, nem több, mint három zöld is.
Melegítő működését.
Elektromos bojler nem kapcsol be, mielőtt izzítógyertyák-e a vezérlő. Fűtés úgy tűnik, nem érinti a fúvó rajongó. Esztergált fúvó rajongó ki és az én-m dióda még mindig világít. 2 elem nem található, míg a motor alapjárati. (No 1 a legkisebb fűtőelem felépítése működését jelző piros dióda). Több elem be van kapcsolva motor fordulatszáma nagyobb, és több villamos energia áll rendelkezésre. Minden volt, a Mikor volt, hogy headway 60 km/óra felett. Az elem ki van kapcsolva, ha a motor hőmérséklete elmentem a második blob jelző 60 Celsius fok. A kezdeti tesztek során a külső hőmérséklet volt körül 9 c
Azt hiszem, lenne lehetséges-hoz roham egy kis láng hatását melegítő, a Smart. Izzólámpák Ehelyett lehet használni, ha dióda. Huzal úgy, hogy a láng hatása csak a kor működése közben. Ez lehet eladni, mint a meleg kalács, Kanada.
Frissítést követően egy teszt fuss-a környezeti hőmérséklet 6 C.
A motor fordulatszámát kell fölött 1500 RPM valamennyi elem, hogy be kell kapcsolnia. Egyéb villamos fogyasztók hatással is. A távolsági és a fűtés 1 ki van kapcsolva. Ugyanaz a hatása bekapcsolásával ködlámpa vagy ventillátor a max. Bekapcsolása minden rendelkezésre álló nagy fogyasztó (high beam, fúvó-max és a köd fények), miközben állandó motor 1500 RPM eredményezte elem 2-es szám csak maradt bekapcsolva.
Kísérletezni minden elérhető fogyasztó kapcsolva:
Motor fordulat/PERC - a fűtőelem felépítése
Idle - nincs
1100 - 1
1300 - 2
2100 - 1 & 2
2300 - 3 & 4
Úgy néz ki, mint ECU vagy izzítógyertya vezérlő folyamatosan szabályozó hatalom így max terhelés a generátor nem lépik túl. A kályha maradt mindaddig, amíg a hűtőközeg hőmérséklete elérte a 80 ebben az időben, ami azt mutatja, szobahőmérsékleten kell valamilyen hatása, amint azt a Dang.
Megtaláltam, kék-zöld-barna csatlakozós, az elsőn a kéken a feszültség felmegy 13,6V-r a kiegészítő fűtés bekapcsolásakor, de aztán le is megy azonnal nullára, ha ki-be kapcsolom, akkor ez megismétlődik.
A középsőn a zöldön bekapcsoláskor megmarad a feszültség.
Az utolsón semmi...
Kivettem a fűtőpanelt, az első két láb és az utolsó kettőnek azonos az ellenállása, a középsőnek a bal láb az első kettővel van kapcsolatban, a jobb lába az utolsó kettővel...
Lehet, hogy mivel nem megy a külsőhőmérséklet érzékelőm, ezért nem érzékeli, hogy 8 fok alatt van és az ecu nem engedi működtetni, bár akkor gondolom a km.órán sem jelenne meg az ikon....?