Itt gyülekeznek a Freewind tulajok és szerelmesek. Azon felül, hogy illik valamelyest a Freewindről szólni itt nehéz OFFolni. A túraplexi vásárlásától egy hétvégi Freewindes gurulás megszervezéséig itt minden elfér.
Távol álljon tőlem a trollkodás, de "egyhengeres Suzuki" megnevezésbe elég sokminden beletartozik: 50-800ccm / kettő- és négyütem / robogó, chopper, enduro, túra, krossz, stb. - szvsz elég "színes" lesz így a csoporttagság... ;)
Ugye én is most váltottam a Bigről, de természetesen a Biges fórumot szinte napi szinten olvasom - mivel mostanság nincs nagy pörgés, ezért a Tenerés fórum adja meg a napi betevőt :-DDD (Persze ismerem is a társaság egy részét.)
Elvileg igaz, viszont nem feltétlenül kell konkrétan Free.-s csoport. Lehetne Suzuki enduró, vagy enduros... sztem többet vannak az emberek a faceon mint az indexen, de lehet, hogy rosszul tudom. Én sem vagyok frees már mert eladtam, de sokat lépegetek ide mert imádtam....
Csak egy ötlet volt a fb. , de talán jobb, ha megmaradunk itt. Ha ezt a kevés embert kettéosztanánk, tartok tőle, hogy kinyírnánk a maroknyi Freewind közösséget. Funkcionálisan ez sokkal hasznosabb, pl. én is képtelen lettem volna visszapörgetn 1,5 évet a facen, valószínűleg tele lett volna spamekkel és elveszik a lényeg.
Szia.Én gondoltam rá,ha úgyvan,szóljatok a Face ügyben.Azén Freem benzincsapja nem jó,nekem egy két állású benzincsap van beépítve.De szerintem már érdemes tartalékra tenni ilyenkor.Nekem nagyon sokszor leáll,igaz nyitott dob van rajta.Olykor a gyári dobot rakom föl,és azzal is néha leáll.
Üdv,tanácsot szeretnék kérni.Hidegindításkor az indító motor -legalábbis arra gondolok - fémesen csikorgó hangot ad. Ha felmelegszik a motor akkor már nem. Visszaolvasgatva a fórumon eddig nem találtam ilyen jellegű hibaleírást. Van valakinek ötlete, hogy mi lehet?
Egy két vonal az nagyon tartalék már. Ott már bőven át kell állítani a csapot. 355 km.-t mentem egyszer vele a legtöbbet, de ráálltam a 300 km.-kénti tankolásra. A leállás az alapjárattól is lehet. Hideg van már és ha hamar visszatolod a szivatót leállhat. Melegen akár az 1000 fölötti állapotban is tud forogni alapon, de a gyári az 1500. Igaz, szereti az alacsony fordulatot mert qrva jó akkor betenni egyesbe...
Nincsen külön visszajelző, ha a benzinszint már a pirosba ér akkor érdemes tartalékra állítani és akkor nem lesz ilyen gond, hogy leáll.
Szerintem nincs annyi embernek freeje, hogy érdemes legyen csoportot csinálni meg annyira nincs nagy aktivitás itt se.Aztán kitudja hátha ott jobban menne a beszélgetés
Tegnap nevemre vettem a drágaságot. :) kérdésem lenne, hogy külön visszajelző (sárga lámpa) nincsen a motoron? Már csak egy, vagy két vonal világított a benzinszintjelzőn és a lámpánál várakozva kétszer is leállt a vas. Ilyenkor már érdemes tartalékra kapcsolni, vagy nézzek rá a karburátorra, esetleg a gyertyára?
Azért tették rá, hogy a ne csapjon annyi sarat oda az elsőkerék. Sajnos kontra anyával van rajta... :( nekem se tetszik, de le kell vennem hozzá a "páncélt". Egyébként egy darab alu cső bevágva és kihajtva. Sufnituning.