Minden, ami a jogtiszta iGO navigációs szoftverrel kapcsolatos. A warezolásnak, illetve a warez linkek közzétételének ebben a topikban tiltás a következménye.
MIELŐTT MEGKÉRDEZED:
- iGO Primo kizárólag eszközre telepítve került és kerül forgalomba, telepítős változatban nem.
- Az iGO8 által támogatott készülékek listáját a http://www.igomyway.com/hu/support oldalon találod.
- A térképfrissítések a http://www.naviextras.com oldalon érhetők el.
- A navigációs készülékekkel kapcsolatos kérdéseidet a szomszédos szaktopicokban tudod feltenni.
Tenyleg nem erted. Ha kikapcsolod a telefont persze h tudod hasznalni kesobb. De ha mas telefonjan hagyod, olvasni tudja a gmailedet. A gmailbol pedig csak ugy tudsz kilepni ha alaphelyzetre allitod az androidos telefonodat.
Jó-jó, de a G-mail fiókom nem készülék-specifikus.
Veszek a boltban egy új telót..és máris beléptem vele a fiókomba. És mi van, ha nem is a saját telómmal lépek be a fiókomba?
Tehát elveben lehet akár több telóm is, amelyekre mindre az ezelőtt 2 évvel szerzett jogosultság alapján tölthetem le az egykori Szülinapp-ot - térképpel-mindennel benne?
Kis segítség kellene. Az asszony kocsijában van egy régi GPS, amin régi szoftver és térkép volt. Úgy hittem ,hogy lementettem róla mindent, de amikor leformáztam az SD kártyáját, és visszapakoltam abba a mappába mindent, a kütyü azt mondja, hogy nincs a kártyán navigációs szoftver. Gondolom valamilyen fájlt nem mentettem le, ami arra a mappára mutatott?
Köszi, van fiókom - akkor ha igaz, megőrzöm a fullos-ingyenességet egy új telón is.
De akkor megkérdezném: akinek egyszer volt egy ilyen joga (és ott a letöltője a Saját fiók -ban) - az tetszőleges számban telepíthet a fullos-ingyenest bárkinek a telójára?
Ha én most veszek magamnak egy új telót - és a régin van egy (még akciósan-ingyenesen letöltött Szülinap-om) - azt át tudom-e migrizni valahogy az új telóra - azonos jogokkal?
Mint ha olvastam volna ilyen lehetőségről - csak nem tudom ennek a menetét, ha lehet egyáltalán.
Helyénvalónak gondolom mindazt amit olvasgattál a dolgokról, mert "minden" térképfrissítéshez készül új global_cfg fájl is, ha az adatok és a megjelenítés ezt igényli. Tehát nem árt ha cserélsz global-t. Röviden; a global_cfg egy nagyon fontos kisegítő, kiegészítő eleme a Primo-nak, számos megjelenítési formáért felel, nélküle működni sem tud! Az is igaz, hogy egy-egy nem odavaló fájl bizony tud galibát okozni, érdemes kigyomlálni és csak azt használni amely tutira és ellenőrzötten jó. A Q2-höz javasolt új global verziószáma: 671808 - a Google szerint is! Az én ismeretem szerint a "térképgyártók mára már eljutottak oda", hogy lehetőségük szerint az új térkép fájl ne legyen kompatibilis az előző kiadással (gondolom, üzleti megfontoltság). Ez a jelenség több esetben is olvasható a hálón, tehát nem érdemes az újjal keverni az előző kiadás fájljait. Ezek között lehetnek kivételek, de ezt is csak a tesztelés után tudod eldönteni.
Viszont most olyan probléma került elő, hogy ha a hasznoshelyek/egyedi keresés/ keresés az útvonal mentén menüben keresek rá egy POI-ra vagy kedvencre, akkor a kereső végig futtatja az összeset, majd a legvégén vagy felajánl egy tételt azt is száz kilométer-re, vagy azt írja ki, hogy <nincs bejegyzés>. Más fórumokon is olvasgattam, ott azt írják, hogy cseréljem le a golbal_cfg.zip et frissebre, de azt sehol nem találtam a neten, meg nem is értem, hogy mi köze lenne hozzá, ha eddig azzal működött. Máshol azt írják rá, hogy azt ne bántsam, annak jónak kell lennie. Egyszer egyik kollégának a parkolóban csinált ilyet a gps-e akkor is hüledeztünk rajta, most is. A full euból csak a United Kingdom térképből maradt a régi esetleg ez befolyásolhatja a dolgot? Egy magyar belföld útvonalat állítottam be, akkor is ezt csinálja, hogy lepörgeti a POI-kat, és a végén kiírja, hogy nincs bejegyzés... Nem tudom, hogy most mi a nem jó...
Sziasztok! A Q2-es poi-hoz készült egy update csomag, amely már jobb mint az elődje, de szerintem neked a fuvarozáshoz kellene még a truck poi csomag is. Q2-poi_update_160822 a gpspower page2-t kell lenyitni, ugyan itt megtalálható a korrekt licens is.
Igo primohoz most frissítettem teljes európa térképet 2016Q2-re. Viszont egy olyan problémám van, hogy a tervezett útvonal mentén nem jelöli az autópályás pihenőhelyeket a program. Hol lehet a hiba, mi nem jó?
A hasznos helyek az útvonal mentén keresőben is kerestem a parkolóhelyek közt a pihenőhely gombot, de nem ajánlja fel ott se, csak a parkoló, parkolóház stb helyeket, (nekem kamionhoz az nem jó). Mi a baj? Tán kivették ezt a funkciót az új POI-k ból (?)
Pontosítsunk: iOS esetén egy accounthoz tartozó appokat akárhány készülékre fel lehet telepíteni, ugyanazzal az accounttal. (Én jelenleg négy eszközön futtatom az iGO-t.)
Az más kérdés, hogy az iGO-n belül megvásárolt tartalmakat max. 5 készülékre lehet letölteni (aktiválni).