két ok miatt sem publikus.....egyrészt a beszerlő...pl én is nem keveset fizetünk a webasto-nak ezekért az infókért.a másik pedig h elég könnyű kinyirni az egész can bus hálózatot az autóban...egésszen annyira h se kép se hang nem lesz az egész autóban.azért ez akkor nem vicces ha mondjuk pár 10e ft-ot spóroltál volna... :)
ha jól van beépítve akkor nem gond a távolság......és a jól-ba mindent beleértek....nem ragoznám.
a digit megébresztése meg fordoknál kiváltképpen macerás....minden autó meglepetés....szó szerint.még ha ugyanolyan típus és azonos az évjárat is...pont mint a volvók. :)
Még annyit szeretnék kérdezni, hogy van egy ismerősöm akinek a Ford Mondeo Mk3-ban a bal első kerék elött a lökhárítónál van a webasto állófűtése. Nem rossz az autónak ha ennyire meg van hosszabbítva a hűtőcsőrendszere? Illetve a digitklímát be lehet vele kapcsoltatni hogy az utasteret is befűtse? Mert ő aztmondja hogy nem kapcsol be neki semmi.
Én is a 206-os Mondeomba szeretném rakni majd, tud valaki ezekben segíteni nekem ,vagy nem publikus információk ezek?
Helyileg hova szerelik és hogyan indítják a ventillátort + nyitják a zsalukat?
Tavaly tavasszal szereltél be állófűtést a kocsimba. Ma, miután elindítottam a fűtést, üzemanyagot találtam a kocsi alatt. Egy jó ideje sajnos nem indítottam be - ez az én hibám. Lehet ez ettől és próbáljam újra, vagy inkább ránéznél valamikor? Előre is köszönöm a válaszod.
Tudom pont elindult a szezon, de szeretnék állófűtést az autómba. Újat. Úgyhogy terveznem kell egy költségvetést erre a célra.
Gibbonpitti téged kérdeznélek, mivel állófűtésekkel kapcsolatban elég sok tapasztalatod van. A járgány jelenleg forgalomba helyezés alatt áll és szeretném kímélni a jövőbeni használat során.
Az alany egy 2005-ös koda Superb 1.9 PDTDI, Climatronic-os a fűtés és klímaszabályozója, tehát nem manuális, körülbelül mennyibe kerülne egy komplett zsír új készlet, beszerelve, beüzemelve?
A további kérdésem az lenne,hogy az okos-telefonos kiegészítő applikáció hasznos-e, érdemes-e beruházni az ezt működtető egységre, vagy sem?
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítségedet, és a türelmedet. Ha van időd és energiád akkor légyszíves a vikesz69@gmail.com címre írj. Ha nincs akkor majd 2-3 naponta visszatérek ide is, mert nem töltöm a fél életem gép előtt, viszont a gmail-on azonnal látom.
Miért gondolod hogy tönkrevágom az összeset? Tegnap 1x megpróbáltam diaggal, nem találta meg. 2db-ot hoztam el, az első nap amit hoztam abban ki volt törve egy láb a csatlakozóban.
Ennyi.
Amit kiválasztottam azon nincs BMW felirat, csak Simán Webast Thermo Top C.
Most 1db-ot összekábeleztem kinti indításhoz, így kiderül hogy jó-e. Ha jó, akkor úgysem kell diagolnom.
sziasztok!segitséget szeretnék kérni mert van egy passatom amiben van egy webastó thermo top c állófütés.kb 1 hete még ment,azóta semmire nem reagál.mi lehet a baja?
nem tudom milyen diag szoftverrel próbálod,de én 1x próbáltam kínait és elég gyenge volt.....a gyárival mindent lehet csinálni míg a kínai szinte semmire sem való.....szó szerint.és arról nem beszélek h van pár olyan vezérlőm amit a china clon-al nulláztak le diagolás közben....