szerintem az sem nagy baj, ha a bordák csúcsára már nem kerül másfél centi anyag, hanem csak fél centi (a hornyokban meg lesz két centi).
nekem nem megy úgy a vakolás, hogy felcsapom az anyagot a falra, mindig leesik :-)))) csak amatőr módon tudom csinálni, a széles simítót (kb 50x15 centi, műanyag kartecsni) élével (ferdén) a falnak nyomom, az kartecsni és a fal között kialakuló vályúba rakok egy fandli habarcsot, aztán a fandlit leteszem és a simítóval két kézzel fogva erősen a falhoz nyomom az anyagot. aztán megint, aztán megint.
ja, így értem, 25 x 38-as blokkokat "hosszába" raktad, így a fal 25 centi vastag. hát, legolcsóbb kitölteni az NF bordáit habarccsal.
de ragaszthatsz rá polisztirolhabot is, csak annak a külső oldalát hálózni-glettelni kell majd, nem fog kevesebb pénzbe kerülni. viszont lesz valami hőszigetelése.
Ha a tyúkodat ellopják, az örsön még a jegyzőkönyvet sem lesznek hajlandók felvenni.
Próbáld ki.
Ha vered az asztalt, akkor pedig "kinyomozzák", hogy nem történt bűncselekmény, a tyúk magától repülhetett el. Próbáld ki.
Mindegy, csak bűncselekményről papír nem keletkezhet. Amiket nem tudnak eredményesen lezárni, annak nem szabad a számok közé bekerülni. Nem én találom ezt ki, kérdezz ügyvédeket, közeli ismerős rendőrt, ügyészt. Az egész országban úgy mérik a rendőri munkát, mint egy rossz telemarketing cég értékesítőit. Ha te rendőrként vállalod, hogy tucatjával nyomozol tyúklopásokban, akkor olyan alacsony lesz az eredményességed, hogy gyorsan megnézheted a karriered.
Ha nagy 38-as nútféderes téglából úgy épült fal hogy a tégla egy sorban van és a nútféderek kifelé néznek és rájuk kellene vakolni ezt hogyan lehetne legbiztonságosabban,pl szükséges valami drótháló vagy esetleg befedni valami szigetelő lappal vakolás előtt?Vagy lehet telibe vakolni a nőtféderek közét,az vagy 1,5cm.
Bizonyított, hogy a vevői vélemény 8-10x tudja a vásárlói döntéseket befolyásolni (nemzetközi szinten).
Ezt teljesen jól fogalmaztad meg.
A gyártó cégek (vagyis inkább a tulajdonosok) időperspektívájától függ hogy mennyit foglalkoznak a szervizzel.
Amelyik cég menedzsmentje a következő negyedéves tőzsdei jelentést lesik árgus szemekkel, mert akkor felmegy a részvényárfolyam és a menedzsmentnek adott részvényopciókon nagyot lehet kaszálni: na ezeknek nem igazán fontos a szervizháttér, mert a színes prospektusokkal, látványosnak tűnő akciókkal, a kiskereskedők motiválásával (hogy hatékonyabban beszéljék rá a vevőket az adott gyártó típusaira) sokkal több pénzt lehet keresni rövid távon, mint a jó hírnévvel. aztán -- utánuk az özönvíz. Lásd euro gáz hungária: a "kiszállási díj nélkül" elég vonzó mondat ahhoz, hogy egy csomó embert át tudnak verni EGYSZER. Amikor elérik a kritikus szintet és már nem hívják őket, akkor nevet változtatnak.
"Pro forma" nem csaló ez a cég sem -- nem lehet megfogni őket. Ráadásul olyanok, mint Féregzsák a Karácsonyi lidércnyomásban: egy diszpécserközpont, rengeteg alvállalkozó szerelő, akikben az a közös pont, hogy kiszállási díj nélkül vállalják a munkát. A szerződőtt vállalkozók között pedig esetleg akar normális is.