Erre valakinek van ötlete? Elég régóta, de viszonylag ritkán csinálja, csak álló helyzetben , üresben és sebességben ugyanúgy, hidegen indított motornál soha, legfőképp akkor ha meleg motorra indítok rá fél-1 óra állás után. Gyertyák, lég és benzinszűrő, alapjárati motor voltak az évek alatt cserélve, de ez az időnkénti ingadozás megmaradt. Van hogy hónapokig nem jön elő, aztán egyszercsak csinálja a semmiből.
Vegyél OMP-t ár/érték arányban szerintem megéri... Viszont rettenetes fékport csinál :) Ringen is egész jól bírta... Ferrodo DS is nagyon jó most az van elöl...
Ate, textar felejtő elmállik...
De egyébként a legjobb a gyári BMW, nekem az a tapasztalat :)
Nahát, köszi a tippet. Jó tudni, hogy másutt 300-zal olcsóbban kínálja. Egyébként láttam már ezt a hirdetést, de nem foglalkoztam vele, mert komolytalannak tűnt a "hátsó ülésen még nem ültek soha" mondat. Azóta ezt már kiszedte a hirdetésből. :)
Családba vennénk e46 touringot a fiataloknak. Csakis benzin és 6 henger jöhet szóba. Valakinek a körből egy jó példány nincs véletlen? Nem SOS, de örülnénk, ha jó kocsi kerülne hozzánk. Mehet 30i-ig is, de a keret azért véges, egy jó 20i is megtszi, amire kell.
Sziasztok! Nemrég lettem egy 316i Compact tulajdonosa.
Sajnos az én kocsimban nincs klíma, viszont lehetőségem lenne egy 318tds-ből kinyerni a szükséges alkatrészeket. A kérdésem az lenne hogy a kompresszoron, csöveken, hűtőn kívül mi minden kellene hogy be tudjam építeni az autóba? Illetve még egy kérdés, a világításkapcsolót hogyan tudom kicserélni? Addig jutottam hogy az óracsoport két csavarját kiszedtem, de utána nem tudom hol nyúljak hozzá, nem akarok kárt okozni. Üdv: Robi
Ha csak sima (nem EBC meg ilyesmi), akkor az Ate ceramic a legjobb, pláne ezzel a tárcsával. Semmi extra, csak szinte egyáltalán nem porol, szép tiszta marad a felni. Cserébe eléggé drága.