Uuuuu. Nagyon köszi a gyors választ. Ez igen. Blinkelném a két esélyest. Ha szabad. Kiváncsi vagyok a véleményetekre. Ki melyik mellett döntene. De nekem kissé CP a gyanus...
Üdv urak. Kérdésem annyi volna, hogy kinek mi a véleménye a chicago pneumatic szerszámairól? Érdemes foglalkozni velük? Légkulcs, kompresszor ütvecsavarozó stb.... Valakinek esetleg konkrét tapasztalata volna e? Nagyon szépen köszönöm mindenkinek
" .... a gyár 75w-90-es olajat ír elő, helyettesíthetem ezt esetleg 80W-90-el vagy nagyon nem ajánlott? Többet mondták, hogy az olaj mennyiségére háklis ez a fajta váltó, ezt be is tatom, de a minőségben számít ez a kis eltérés? .... "
Még ha ez olyan kis eltérés lenne.... A gyári előírás egyértelműen a VW 501 50 jóváhagyás ez pedig kizárólag 75W-90-es SAE osztályban létezik vagyis a 80W-90-es olaj - legyen egyébként bármilyen jó is máshol - erre a célra egyszerűen nem felel meg, egy kicsit sem.
A szelepfedélről megy egy kétujjnyi kartergázcső a szívócsőbe,az nem repedt,vagy sérült? A motor felső műanyagburkolatát levéve azt is megnézheted,nem-e valamelyik porlasztó alól fúj ki.
Arra én is rájöttem, hogy kifúj... Az érdekelne, hogy a szervíztapasztalatok alapján mi szokott nagy valószínûséggel tönkremenni ilyenkor? Ugyanis nyaraláson vagyok, és megrendelném otthonra a tömítéskészletet, ha az elég. Hajlamos ennél a típusnál a leömlõ elrepedni? Esetleg a turbónál valahol? Van egy bontott leömlõm turbóval. Segítõ válaszokat szeretnék kapni, nem jópofázást, mert eléggé beárnyékolja most a kedvemet.
Ezek szerint van aki próbálta és nem jó? Tudok olyanról, aki tett jettába, opelbe, volvoba és jól bírta/bírja azóta is, kíváncsi lennék gyakorlati tapasztalatokra :)