"rúd sose csavarodik..... " Kérdezt Cápa Ferit, volt egy naracs torbós e21-e, abban megcsavarodott, mondjuk elég erős volt, meg drag gumi:) Egy haverom vette meg tőle, átalakította kompresszorosra, de nem tudom most hogy áll.
Ez az üzemanyag szintjelző téma ami már 3 éve kifog rajtam, már mindent kicseréltem és még sem mutat semmit, csak mikor tele tankolom egy pár km-en át, aztán szépen lassan lefekszik és üreset mutat. Sem Én, sem az elektromos szaki nem tudja hol a hiba, biztos vmi bagatel dolog, de 3 év alatt már 2szer megállt alattam mert kifogyott teszt körön :)
Talán mostanában lesz majd időm feltenni előre a 300mm tárcsákat, nyereg, betét ugyan az mint a 286-nál, csak a tárcsa és a nyeregtartó(bontó) más, azt 2001.09-től szerelték E46 320D-re, 150 lovasokra. Hátul maradok gyári.
Üzemanyag szintjelző problémája volt már valakinek? Tudom, hogy háromnegyedig van a tank, de minimumot mutat ma délután óta. Előfordulhat, hogy akkor ment tönkre, amikor kicsit nagyobb erővel sikerült visszacsuknom a hátsó üléseket lehajtás után. Jól látom, hogy 2 db szintjelző van az E36-ban? Az egyik az üzemanyagpumpa oldalon, a másik pedig önnmagában egy szintjelző?
Neked elég csak csuklót cserélned. Az pedig jó akár e34-ből is, olyat meg tudok adni neked Bp-n. A féltengely vastagsága teljesen mindegy, a rúd sose csavarodik.....
Sziasztok! E36 Compact 316i M43TUB19-es motorral. Hol találom a szervóolaj tartályt? Benéztem már majdnem mindenhova, de sehol nem találok semmi erre utalót... :o
Ahogy nézem programban M sem vastagabb csak hosszabb mint a 28i-325tds ami egyforma is, a többieké vékonyabb, akkor valószínű maradunk ennél a ropinál...
Urak kéne nekem némi HELP, a hétvégén sikerült úgy elrajtolnom hogy mind a két oldali féltengelyeim eltörtek, ahogy a fotókon is látni. Erősítettre most nincs 100e, átépíteni sem fogom tudni sok 100e-ért M-re, így azt kéne megtudnom olyantól aki tutira tudja, hogy a 2.5 vagy 2.8 féltengelyei az erősebbek? Szerintem a 2.8, bontós szerint a 2.5 ?
Saját magam is ismerek ilyen Gány Marcit. A szomorú az, hogy mindenki tudja, hogy tákol, felületes, panasszal nem foglalkozik... és szartig van munkával.
Gyengébb pillanataimban azon ábrándozok, hogy otthagyom a rabszolga életet és elkezdek szerelni (persze nem BP-n). Szerintem már akkor is több bevételem lenne a mostanitól (persze csak szürkén és feltételesen), ha gondolkodást és különösebb tudományt nem, kizárólag precízséget igénylő melókat végeznék. Futómű, fék, folyadékok cseréje.
Evga kolléga motorja az alany. Aki csinálta Djury nick srác.
Juthatott ám a motorba is, az még nincs szétszedve. Érdemes megnézni, hogy a pillangóháznál egyszerűen mennyi kifosott, javítva a levegő áramlását...:D