A topic célja a BMW motorkerékpárok tulajainak és azoknak a szimpatizánsokanak az összefogása, akik szeretik ezt a motormárkát.
Szinte hihetetlen, hogy nincs ilyen Topic még!
A BMW hírhedten szar gumimarkolatokkal szereli a motorjait, úgyhogy max meglepő, hogy a hosszú évek alatt nem képesek változtatni, de semmiképp sem hihetetlen.
Más szinekben kapható, és leginkább az euro4 szabályoknak megfelelően történt emissziós érték csökkentés és egyéb más változtatások, pl. oldalra néző fényvisszaverők, ODB hibavisszajelzö a múszerfalon, stb..
"Most notably, all models will be subject to the application of Euro 4 emissions regulations and the addition of sidelights as required by law. Meanwhile, all liquid-cooled boxer models will be fitted with a judder damper on the transmission output shaft. New features also include a revised selector drum actuator, transmission shafts and transmission shaft bearing. An OBD indicator lamp in the cockpit has also been added."
Vizes GS-en normális az, hogy a kormánymarkolat egy év, 20 000 km után úgy néz ki mint egy hányadék? Főleg a bal, olyan mintha megolvadt volna és elnyalódott.
R1200GS -hez (2005-2009) eladó katalizátor nélküli Y cső és után gyártott gyárival teljesen megegyező kinézetű dob. Ércesebb hangja van, de nem zavaró.
r1150r-re katalizator kivalto Y csovet es sportdobt keresnek.
tudtok ajanlani valamit?
csak a lengyel DOMINATOR honlapjan talaltam - talan 60ezer jo magyar forintbol itthon is van. persze, van dragabban is, de ugye, a motor erteken belul maradnek :D
Szép "kis" túra lehetett. Mi csak Mariazell-be ugrottunk ki a hétvégén. Szebbnél szebb BMW-kkel sikerült összefutni. Volt egy magyar csapat is, akik közt egy R1100RT volt, patent állapotban. Mariazell-től északra találkoztunk velük egy benzinkútnál tegnap.
Nem tudom olvassa-e: melegben külföldön (Szlovákia) helyi autós mellett motorral megállni, és több órán keresztül ott segíteni neki szerelésben a napon... Le a kalappal.
Köszönöm, hogy megosztottad a futásteljesítményt, jó érzés töltött el a komment olvasása közben:)
Ködlámpa: A gyári drága és nem szép szerintem, anno kerestem rá bontottat, de végül nem vettem meg, Eko Mesterrel egyeztettem, hogy majd lesz egy Hella feltéve, de közben megvetted a motort:D