ott már nincs annyi erősítés a küszöbélben és beroppanhat.
az emelési ponttól beljebb van egy lukas bak ahol a konvejor viszi a karosszériát a gyártósoron. ott elég erős kellene legyen, vagy a futóműváz alatt bakolj
Ha a trapéz emelővel az emelési pontnál megemelek egy Ford Focus-t (II, 2007, szedán, 1.6 benzin) akkor ráengedhetem egy bakra amit a trapéz emelő mellé tettem vagy szétcseszek valamit a bakkal?
Igaz, gondolom nem gyári, csak utángyártott. Úgy értettem gyári magasságú, nem ültetett. Akkor szerinted is számíthatok rá, hogy picit feljebb fog menni?
Nálam volt olyan hogy a gyári mérethez viszonyítva eggyel szélesebb (azt hiszem 205 helyett 215-ös) gumikat rakattam fel az autóra és érzékelhetően bizonytalanabb lett a viselkedése.
Bmw f30 318d automata kicsit maszkal az uton,idonkent korrigalni kell mintha vajuban menne.
Kicsereltek elol a lengokar szilenteket es beallitottak a futomuvet us,,valamivel mintha jobb lenne de tovabbra is setal kicsit(megindul jobbra vagy balra).
Gumicsere utan lett inkabb jobb en ugy ereztem mivel kicsereltem a defektturoket vadonatuj fireestone z300-ra.
Viszont a gumicsere kozvetlen autovasarlas utan volt igy nem emlekszunk pontosan hogy azota lett e egy idegesito morgas 110kmh folott vagy csak utana,de tobb mint valoszinu hogy a regivel nem volt morgas csak meg erosebb uton setalas jobbra balra.(kormany nem raz,felni nem ut,2*utancentirozva)
Ti mire gondolnatok a 110kmh folotti morgas es a setalassal kapcs,h ne talalgassunk itt tovabb tobbtizezrekert??
Van egy 4-es golfom, amiben eddig ültető rugók voltak (elvágva). Most lett bele rakva négy, gyári, vadi új rugó + a két első lengéscsillapító is új. A problémám az, hogy a gyári rugókkal brutál magas lett, szerintem sokkal magasabb mint a többi golf. Az eleje (gondolom az új lengéscsillapító miatt) különösen magas. A szerelő szerint ez normális, mivel újak a rugók, és lejjebb fog menni. Szerintetek az új rugók tényleg valamennyit összemennek?
esetleg keresztútnál boszorkányszombaton éjfélkor leölt fekete kakas vérével megkenegetni, de az csak a 2004es évjáratnál hoz százszázalékos eredményt.