Sziasztok.Van egy 2003-as Audi 4.0 V8 Tdi,indulaskor nehany percig 3-5 perc kormol,gyenge.Mi lehet a problema,volt valakinek mar hasonlo gond?Mennyire erdemes egyebkent ezzel a tipussal foglalkozni,mennyire betegagy,mik a tipushibai?Elore is koszonom.
Sziasztok! adott egy 2002-es 131 avf motorkódú passat kb 1 hónapja vásároltam.olyan probléma lépett fel hogy enyhe emelkedőn pici csúsztatott kuplungnál beremeg nem kicsit. ez már kettőstömegű probléma vagy csak az esp szabályoz? mert szeretném csipeltetni és először ezt a problémát kell orvosolni. köszönöm.
Adott egy espace 4 1.9dci. A jelenség a következő!
Valami érdekes hang jön a motortérből, valami zörgő csörgő, viszonylag nagyon hangos hang!
Ami furcsa, minnél melegebb van (nem a motor hőmérsékletre gondolok hanem a külső levegőre ) annál többször és több ideig lehet hallani, ilyenkor kormol kicsit, és a jelenség terheléskor jön elő!!!
Sokmindent cseréltünk már, de azoknak nem volt köze hozzá.
Volta vezérlés, generátor, egr, görgők, vízpumpa, turbó cső....
Ha hallom a zörgő csörgő hangot a fogyasztás is megnő!
Ha pl. 3dikba vagyok és hallom a hangot, nem váltok4be hanem huzatom kicsit és tartom a fordulatot 3ezer felett, akkor halkul, majd elhallgat, ha visszább engedem a gázpedált, megint becsörög.....
Ebben a percben tanácstalanok vagyunk merre induljunk...
Egy barátom szeretne venni egy t5 ös 1.9 pd tdi transportert de sajnos nem hogy a pd-hez nem ért,az autókhoz se nagyon.
Viszont nem szeretné hogy vételnél megvezessék.
Igazából olyasvalakit keresnék akit meg lehet kérni hogy nézzen rá a kiszemelt autóra esetleg dugja gépre ha megoldható,természetesen fizetség ellenében.
A másik kérdés hogy ha talál egyet akkor hova vigye chippeltetni?
FB-on van egy V6 TDI tulajdonosok csoport, ott fut már több ilyen átépítés mint amit kinéztél, és még több P970-es csúcsos. https://www.facebook.com/groups/1530868647168208/ Mióta FB van, azóta halódnak a fórumok..
Passat 2.5 V6 tdi-m van. Szeretném egy kicsit erősebbé tenni, kizárólag utcai használatra.
Az autó egy 2004-es gyártású, BDH motorkódú 132kw-os változat. (4motion) Valós 280 000 km található benne, jó állapotúnak mondanám, 8 éve van nálam, szervizelve rendszeresen és időben volt, minőségi szervizanyagokkal.
Olvasgattam vissza a rengeteg hozzászólás között, hát nem egyszerű így kibogarászni belőle bármit is. Talán aki folyamatában követte a fórumot, illetve akik itt vannak szakemberek, elsősorban a Ti segítségeteket kérném.
Faragni nem szeretnék rajta semmit, (kipufogó, kúler, stb...) porlasztó, turbó, plusz csipben gondolkodom.
Amennyiben jól sikerült kivennem korábbi hozzászólásokból, akkor porlasztócsúcsot a DSLA143P970-et említették többen is, illetve a turbóra pedig a GTB 2260VK-t néztem, ami az itt olvasottak alapján beépíthető a fent lévő feltöltő házába, kvázi nem kell farigcsálni. Nos ezek az én elképzeléseim, nem tudom jó-e, remélem Ti majd segítetek!
Bárkinek bármilyen jó ötlete, tanácsa van, azt szívesen veszem!
Üdv mindekinek! Segítsetek légyszives. Adott egy golf IV 1.9 tdi agr,kivettem a km órát takarítás céljából,azóta rángat és nem kapcsol be a tempomat, vagcom-ban visszajelez a kar gombjai,de ennyi. Mi lehet a megoldás? Előre is köszönöm!
Garrett T15 turbóra keresnék 1,1Bar-os Wastegate nyomáslabdát ha valakinek van vagy tud segíteni a beszerzésében írjon.
Rover 620SDi-re kellene, a gyárija 1bar-os lenne de ez így került hozzám hogy 0,6bar-os labda van raja, rudazat rá állításával is csak 0,9bar-ra tudtam feltornázni.
Az egy teljesen versenyzésre építet motor ami a széria motoron alapszik. Az utcai motornak kb a 60% maradt meg minden mást a versenyzéshez szükségesre cseréltek. Nem egy utcai tuning motor sőt a kaszni is csak külsőleg Mazda 6 belül köze nincs hozzá.