De kár is benéznem naponta, ez megy mindig ... miért nem érsz oda azonnal ... és miért ilyen drága.
Én pont a fordítottját kérdezem. Ha nyíg a kunde, hogy denekiazzonnalkell, akkor miért nem lehet bemondani neki a dupla árat?
200%-os a nyereség:
1. Ha megrendeli ezen az áron, akkor pénzügyileg 200%.
2. Ha sikítva elszalad, akkor a konkurenciának a húsát rágja és maradnak a nyugisabb ügyfelek.
Mert még mindig azt az iparos sirámot hallom itt, hogy annyi a meló, hogy 4 hétre állnak sorba a megrendelők és még novemberben is a nyárról áthúzódó klímákat telepítitek.
Addig örüljünk, amíg egyáltalán van valaki, aki a két kezével dolgozik. Még pár év, és annyira fel fog értékelődni a szakmunka, hogy csak lesünk majd, hogy milyen összegeket kér majd el egy hozzáértő szakember.
ez amit írtál ... nem fizetsz 40.000-et egy fél napi munkáért ... persze a szerszámot autót munkaruhát titkárnőt Orbán Viktor adta ingyen és örökre vállalta hogy adni fog.
A reformok működnek ... de semmi más ebben az országban ... _szerintem_
De kár is benéznem naponta, ez megy mindig ... miért nem érsz oda azonnal ... és miért ilyen drága.
asztalosok is elég szépen el vannak szállva árak tekintetében, ha tényleg előre be van táblázva a profi klímás több mint 1 hónapra, miért nem lehet 10% áremeléssel próbálkozni a következő beesőnél?
ha nemcsak a webshop-ban, hanem a publikus boltokban is olcsóbb a klíma, akkor valszeg a szerelési díj mellé - amiből ugye fedezni illene az összes költséget - le akarnak húzni még egy kis plusszal..
nálam a riasztós próbálkozik most ezzel, tudom a nagyker árakat, tudom a bolti árakat, és ő most 10-20%-kal drágábban hozná, mint a sima bolti + elkérne 40k-t a szerelésre is (fél napos munka)..
NAGYON rosszul gondolod. És ez SOKSZOR le lett írva.
Az aki egy lakótelepi lakás 1 szobájából üzemeltet webshopot, és a nagyker árra rárak mondjuk 1000Ft hasznot, aztán konkrétan leszarja mi lesz az eladott készülék további sorsa, az más helyzetben van, mint aki egy komplett szerelős céget üzemeltet, és a garanciális dolgokat is neki kell intéznie.
Akiktol ajanlatot kaptam csak sokkal dragabban hoznak ezt a modellt. Ami erdekes mert azt gondolna az ember hogy akinek ez a munkaja az olyan (olcsobb) csatornakhoz is hozzafer, amihez az atlagember nem.
Kilmainfo.hu-n vennek egy GREE COMFORT PLUSZ INVERTER GWH09KF 2,5 KW keszuleket 140 ezerert kb 20 negyzetmeteres szobaba. Tudja valaki, hogy kb mennyibe kerulhet egy erkelyes lakasba a beszerelese viszonylag rovid csovezessel? Esetleg van itt szerelo aki elvallalna?
Amikor a megtendelők felszokták tenni ezt a kérdést én mindig a fűtéshez hasonlítom a hűtést!! Télen se akkor gyujtasz be amikor már jön a nagy hideg hanem jóval előtte hogy a hàzad/lakásod átmelegedjen. Hűtésnél is ugyan ez lenne az ideális szerintem.
Segítséget kérnék, ha van itt illetékes. Légkondit szeretnék, de nem egyszerű csúcsidőszakban szakit találni. Kicsit bonyolítja a helyzetet, hogy Bp.-en, 4-ik emelet, tetőtéri lakás, a kültérit csak a tetőre lehet felszerelni (padlástérből lehet megoldani, de azt hiszem, így is alpinista munkának számít vagy mi). Vagy a munkadíj horror vagy vissza sem hív (ír), aki ezt meghallja. Esetleg tudtok valakit, aki szóba áll velem?
Hogyan erdemes uzemeltetni inverteres klimat? Menjen alacsony fokozaton folyamatosan, kiveve talan ejszaka? Vagy szakaszosan es lefekves elott 1-2 oraval?
Klímakirályra visszatérve, tényleg nem lehet könnyű jó munkaerőt találni. Aki jó, az inkább kimegy külföldre. Legalább annyit félrerak, mint amit itthon keresett volna.
Valaki írja már meg a valós helyzetet ezzel kapcsolatban... ugyanis nálunk szemmel láthatóan nem működik a kapitalizmus.
Annyi meló van, hogy 3-4 hétre tudják előjegyezni a terepszemlét az iparosok. Viszont mindenki sír, hogy alacsony a jövedelmezőség.
Ilyenkor az épeszű kapitalista árat emel, annyira, hogy kb. 1 hétre esik vissza a határideje, viszont megugrik a jövedelmezőség, emiatt jobban meg tudja fizetni az embereit és akár újat is fel tud venni.
Ehhez képest csak a kádár-kori sírást látom, hogy nincs ember mert nincs rá pénz és az ügyfelek sorbanállnak.
Nekem csak vesekövem volt, épp a melóban kapott el, de azt hittem nem élem túl. Sehogy semmi sem volt jó, üvölteni tudtam volna a fájdalomtól. Bezzeg mire beértem az orvosi ügyeletre, jelentősen csökkent a fájdalom, és á, köszi, nem kell injekció... hazaértem, beestem az ajtón és csak fetrengtem a fájdalomtól. A gyerekeim nem tudták mi van apával és csak rémüldöztek. Aztán nagyon lassan hatott a marék gyógyszer, meg a hányás.
Klímakirályra visszatérve, tényleg nem lehet könnyű jó munkaerőt találni. Aki jó, az inkább kimegy külföldre. Legalább annyit félrerak, mint amit itthon keresett volna.