Mértem 1 résolajat, csak úgy hidegen, 4000-es fordulatok nélkül.(tudom nem igy kell, de a gyereknek kellett a kocsi, nem volt idő melegítgetni) A vezérműszíjtól nézve: 10-5-28-14 ml-es értékeket mértem,2 perc alatt.Aszem a 28ml,nem valami biztató érték.
Igen, ha már megvetted ne dobd el, de azt javaslom, hogy egy edénybe töltsed át a spray-t, és abból töltsed be a tankba, mert úgy sokkal kisebb a veszteség.
Már vettem spray-t,de még nem tettem bele. Mérek 1 résolajat ma,beleteszem a trutyit (ha már megvettem) aztán 1000km után megint mérek. Legalább megtudjuk, hogy ér-e valamit. A kapcsoló szelep ügyben kereslek majd,ha lehet.
Őszinte leszek nem tudom ! Több alkalommal betettem a tankba, használtam a fecskendős változatot is. Korábban a tubusosat vettem. Nagy utak előtt öntöttem be ( előtte feloldottam egy flakonban, nehezen oldódik) Németországba egy tank oda és egy tank vissza. Sajnálom, de nem tudom, hogy mit írjak róla. Jó...nem jó? Valamit biztosan használt.
Ha a résolajat mérem én akkor a porlasztókról lehúzott csöveket el szoktam dugózni. A csajomtól elkoboztam egy műanyag kötőtűt és 3 cm darabokat levágtam és ezekkel dugózok.
AHOGY ATA ÍRJA IS JÓ MARADHAT SZABADON, SEMMI BAJ NINCS BELŐLE.
Megmondom öszintén nektek sajna én az autoval járok dolgozni és most muszály leszek ezt a két befecskendezőt felujitatni és késöbiekben elinditom a négy kinai kapcsoló szelep megrendelését.aztán ha megmakkanak kicserélem mind a négyet.Sajna rá vagyok utalva a szerelőre ebben az esetben.És nálunk ő a legolcsobb leg lelki ismeretebb szerelő.A többi az mind vagy nem ért hozzá vagy ugy levesz lovéval hogy olyat még nem látatok.Ez a szerelő 70-ezerért csinálja az autot és ennél csak drágább van csak.Amugy nekem a nyomás érzékelő szenzor is szarakodik.
Megmondom öszintén nektek sajna én az autoval járok dolgozni és most muszály leszek ezt a két befecskendezőt felujitatni és késöbiekben elinditom a négy kinai kapcsoló szelep megrendelését.aztán ha megmakkanak kicserélem mind a négyet.Sajna rá vagyok utalva a szerelőre ebben az esetben.És nálunk ő a legolcsobb leg lelki ismeretebb szerelő.A többi az mind vagy nem ért hozzá vagy ugy levesz lovéval hogy olyat még nem látatok.Ez a szerelő 70-ezerért csinálja az autot és ennél csak drágább van csak.Amugy nekem a nyomás érzékelő szenzor is szarakodik.