Offroad H4 85W mellett hogy bírná az Osram W5W Led?
Az egyik kínai 68 ledes helyzetjelző pár óra alatt megpörkölődött azon az oldalon ami az izzó felől volt.3cm-re vannak egymástól. Ugye még nem is volt 38 fok nyári meleg,max 20.
Őőőőőőő, nézz meg egy vvt-s suzukit, mondjuk ignis kipufogóját, az nem fél colos :D
A szép, hogy kb ilyen átmérőjű a leömlőnek minden ága is :D Nemrég láttam, ott fojtás semmi, katalizátornál van fojtva kicsit. Japók ennél elmebetegek voltak pöppet... Nem feltétlen alacsony fogyira gyúrtak (m15a ignis vidék 6.5-7 liter, sx4 ugyanevvel minimális különbséggel meg 5.5-6 literrel elvan, cserébe sx lomhább kicsit)
Amúgy sztem vitaránál is igaz, mint ignisnél, hogy enyém is szellős, pedig azért jóval kisebb a motortér :D viszont a dízel ignis olyan, mint a tied, semmi nem ér le, gondolom vitara is hasonló lehet, plusz még ha automataváltós, akkor az is foglal bőven helyet :) Esélyesen már eleve úgy tervezték meg a vitarát, hogy a turbós is átalakítás nélkül mehessen bele.
A HB3-at nagyon regota hasznaljak tavolsaginak, szerintem pont amiatt, h kb 200 lumennel tud tobbet, mint egy H1, vagy mondjuk H7. A H11-re nem tudok magyarazatot adni, elterjedoben van, h nem a regi halogeneket teszik be, hanem ezeket az ujakat. Ezek persze joval dragabbak, mint egy H1,7, mondhatnam, h osszeeskuves elmelet, es osszebeszelnek :))
Lehet, h a H11 pozicionalasa a fejelese miatt pontosabb...
Azért egy próba erejéig kipróbálnék egyet mit tud az izzóhoz képest,ha annyira állítják hogy jóval erősebb csak nem kamu.Tolatóba az élettartammal se lehet talán gond.
Előző ignis 14.2 jobb, 14.3 bal oldalt a gyári kis vékony szutyok kábellel :D
Sosem égett ki kb, de a paraszttechnika H4 kell bele :D
Japóknál valahogy több fesz szokott jutni az izzókra, de nem értem miért :D
Anno a fogyó NB nálam ment másfél évet, odaadtam kollégának, neki még ugyanennyit, izzóban volt min 30.000km lámpás használat, sztem nem rossz ahhoz az izzóhoz...
19 éves. Izzókon pontosan nem emlékszem, már mekkora volt a feszültség, de nem esett túl sok a vezetékeken, már csak ezért se nyúltam hozzá. 13.8-13.9V rémlik...
Nekem tegnap égett ki 1,5év/kb 30ekm után az egyik NBU. Pedig ridegtartásban van, nem kapcsolgatom, ha gyújtáson van, már világít is. Ezt az élettartamot nem tartom olyan rossznak...