Azért egy próba erejéig kipróbálnék egyet mit tud az izzóhoz képest,ha annyira állítják hogy jóval erősebb csak nem kamu.Tolatóba az élettartammal se lehet talán gond.
Előző ignis 14.2 jobb, 14.3 bal oldalt a gyári kis vékony szutyok kábellel :D
Sosem égett ki kb, de a paraszttechnika H4 kell bele :D
Japóknál valahogy több fesz szokott jutni az izzókra, de nem értem miért :D
Anno a fogyó NB nálam ment másfél évet, odaadtam kollégának, neki még ugyanennyit, izzóban volt min 30.000km lámpás használat, sztem nem rossz ahhoz az izzóhoz...
19 éves. Izzókon pontosan nem emlékszem, már mekkora volt a feszültség, de nem esett túl sok a vezetékeken, már csak ezért se nyúltam hozzá. 13.8-13.9V rémlik...
Nekem tegnap égett ki 1,5év/kb 30ekm után az egyik NBU. Pedig ridegtartásban van, nem kapcsolgatom, ha gyújtáson van, már világít is. Ezt az élettartamot nem tartom olyan rossznak...
Valamelyik este kristálytiszta időben A mercis liba végig hátsó ködlámpával közlekedett. Marha idegesítő volt, pont arra ment mint én, mire hazaértem lukat égetett a retinámba. Nekem is büntetni kellett volna bixenonal.
Stoptáblás kereszteződés.
Áll egy Focus 2 ráncvarrás elötti kocsi szemből, és akar balranagyivben menni, én jobbra kicsibe.
Amikor megállok h megnéztem balról jön e Volánbusz, ő elindul.
Mentem mögötte 1 autonyi távbol és a következö 200 méteren ezeket nyomtam/kapcsoltam be
- duda
- távolsági reflektor
- sárga ködlámpa
aztán bekanyarodott a sétálo utcára, pedig sokáig követtem volna igy.
A legszarabb a bordas uveges, nem igazan ertelek. Nem veletlenul halt ki. Termeszetesen az ar is kozbe jatszott, mert sokkal,olcsobb egy muanyagburas FF, mint uvegbol kipreselni egy bordas burat. Meg a masik a lampallitas. Bordas uvegnel mozgatni kell az egesz lampatestet, FF-nel eleg csak a tukrot.
Namost halogenben is van jo projektor es van szar. Nyilvan kifogtal egy szart. Az elozo Hondamban projektoros volt a tompitott egy H1-es halogennel, egyszeruen tokeletes volt. Szeles, egyenletes teritas.